ΑρχικήinetΝέα διαρροή αποκαλύπτει σχεδόν όλες τις προδιαγραφές του OnePlus Watch 2R

Νέα διαρροή αποκαλύπτει σχεδόν όλες τις προδιαγραφές του OnePlus Watch 2R

Η OnePlus ετοιμάζεται να αποκαλύψει μια σειρά νέων προϊόντων στο επερχόμενο Summer Launch Event στις 16 Ιουλίου. Τα renders που διέρρευσαν πρόσφατα μας πρόσφεραν μια κλεφτή ματιά στα επερχόμενα OnePlus Watch 2R, Nord Buds 3 Pro και OnePlus Pad 2. Τώρα, Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το επόμενο smartwatch της OnePlus έχουν εμφανιστεί.

Δείτε επίσης: Oppo Watch X: Ένα μεταμφιεσμένο OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2R

Σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, το OnePlus Watch 2R θα διαθέτει στρογγυλή οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών, πανομοιότυπη με το OnePlus Watch 2 που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Το έξυπνο ρολόι θα είναι εξοπλισμένο με δύο chipset, το Snapdragon W5 και το BES2700, τα οποία περιέχονται επίσης στο τρέχον μοντέλο.

Η συσκευή θα διαθέτει 2GB RAM και 32GB εσωτερική αποθήκευση. Αναμένετε έως και 100 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μαζί με υποστήριξη φόρτισης VOOC. Θα διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP68, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει πιτσίλισμα νερού και να προστατεύεται από τη σκόνη. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές που διέρρευσαν παραμένουν ίδιες με αυτές του OnePlus Watch 2, όπως:

  • GPS διπλής συχνότητας
  • Δυνατότητες παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού, του στρες και του ύπνου
  • Υποστήριξη για πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες

Δείτε ακόμα: Το Apple Watch Series 10 ίσως φέρει επετειακές εκπλήξεις

Αν και η διαρροή δεν προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένεται επίσης υποστήριξη NFC. Το smartwatch αναμένεται επίσης να διαθέτει μπαταρία 500mAh και δυνατότητα φόρτισης 10W παρόμοια με το τρέχον μοντέλο.

Κριτική για το OnePlus Watch 2

Στην πραγματικότητα, η σημαντική αναβάθμιση –ή ας την πούμε η βασική διαφορά– μεταξύ του OnePlus Watch 2 και του 2R φαίνεται να είναι η προσθήκη υποστήριξης eSIM για συνδεσιμότητα LTE, ένα χαρακτηριστικό που λείπει ιδιαίτερα στο OnePlus Watch 2.

Δείτε επίσης: Δύο μεγάλες αναβαθμίσεις έρχονται στο Google Pixel Watch 3!

Το smartwatch είναι μια φορητή υπολογιστική συσκευή που μοιάζει πολύ με ένα ρολόι χειρός, αλλά προσφέρει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες πέρα ​​από τη μέτρηση του χρόνου. Αυτές οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με διεπαφή οθόνης αφής και παρέχουν δυνατότητες όπως παρακολούθηση φυσικής κατάστασης, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, πλοήγηση GPS και ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις. Πολλά έξυπνα ρολόγια υποστηρίζουν επίσης εφαρμογές για κινητές συσκευές, επιτρέποντας στους χρήστες να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες απευθείας από τον καρπό τους. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται, τα έξυπνα ρολόγια γίνονται απαραίτητα εργαλεία για τη διαχείριση της καθημερινής ρουτίνας, την προώθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης και την συνδεσιμότητα εν κινήσει.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS