ΑρχικήBusinessΗ Duolingo εξαγοράζει το design studio Hobbes

Η Duolingo εξαγοράζει το design studio Hobbes

Η δημοφιλής εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών, Duolingo, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε μια συμφωνία για την εξαγορά του animation και motion design στούντιο Hobbes με έδρα το Ντιτρόιτ.

Duolingo Hobbes

Το στούντιο συνεργαζόταν με την Duolingo για περισσότερο από ένα χρόνο για την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του νεότερου προϊόντος Duolingo Music, και άλλων animation design συστημάτων. Με το κλείσιμο της συμφωνίας, οι 12 σχεδιαστές, motion animators, creative strategists, creative directors και παραγωγοί του Hobbes θα ενταχθούν στη Duolingo, σχηματίζοντας την πρώτη αποκλειστική ομάδα motion design της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Το Duolingo διαγράφει αναφορές LGBT στη Ρωσία

Η ομάδα θα παραμείνει στο Ντιτρόιτ, όπου βρίσκεται το γραφείο της. Είναι απέναντι από το γραφείο της Duolingo στο Ντιτρόιτ.

Το 2022 η Duolingo είχε αποκτήσει και το Gunner, ένα άλλο αντίστοιχο στούντιο που εργαζόταν στο game mechanics για να κάνει την εφαρμογή πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Το design και το animation αποτελούν τον πυρήνα της εμπειρίας Duolingo, καθώς η εταιρεία θέλει να προωθεί την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας ή μιας νέας δεξιότητας ως παιχνίδι και όχι ως μια βαρετή και πιεστική εργασία.

Δείτε επίσης: Duolingo: Προσελκύει χρήστες έπειτα από την προσθήκη AI

«Ο σχεδιασμός είναι ένα κρίσιμο μέρος της επιτυχίας της Duolingo, ιδιαίτερα η χρήση της εικονογράφησης χαρακτήρων και animation, η οποία πραγματικά επιταχύνθηκε από τότε που προσθέσαμε το Gunner στην ομάδα μας. Τώρα θα είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε τη χρήση του motion-design προσθέτοντας τα μοναδικά ταλέντα του Hobbes στην ομάδα σχεδιασμού μας», δήλωσε ο Chief Design Officer της Duolingo, Ryan Sims. Ο Sims εξήγησε ότι η εταιρεία μπορεί να παρέχει μια πιο διασκεδαστική και απολαυστική εμπειρία στους χρήστες, η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα.

Η Duolingo είπε, ακόμα, ότι οι σχεδιαστές του Hobbes θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του animation pipeline της εταιρείας, στη βελτίωση του UX της και στην εμβάθυνση των τρόπων με τους οποίους οι μαθητές αλληλεπιδρούν με το προϊόν.

Δείτε επίσης: Η Atari εξαγοράζει την Intellivision!

Η συνεργασία με την Hobbes Studio προσφέρει στην Duolingo την ευκαιρία να ενισχύσει την αισθητική και λειτουργική ποιότητα των προϊόντων της. Η εξειδίκευση της Hobbes Studio στον σχεδιασμό και την καινοτομία επιτρέπει την ανάπτυξη πιο ελκυστικών και φιλικών προς τον χρήστη διεπαφών.

Η εμπειρία της Hobbes στον τομέα του animation και της αρχιτεκτονικής προϊόντων μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία πιο διαδραστικών και εντυπωσιακών εκπαιδευτικών εμπειριών. Αυτό μπορεί να αυξήσει την αφοσίωση των χρηστών και να βελτιώσει την εκπαιδευτική αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας.

Η μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών έχει ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητά της, καθώς η Hobbes έχει συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών επιτυχημένων χαρακτηριστικών για την Duolingo. Αυτή η συνέπεια και η αμοιβαία κατανόηση δημιουργούν μια ισχυρή βάση για μελλοντική ανάπτυξη και καινοτομία.

Πηγή: techcrunch.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS