ΑρχικήReviewsΤα Samsung Galaxy Buds έχουν κοινά στοιχεία με τα Airpods

Τα Samsung Galaxy Buds έχουν κοινά στοιχεία με τα Airpods

Η Samsung αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τη σειρά Galaxy Buds της για πρώτη φορά εδώ και χρόνια και ναι, μοιάζουν με AirPods.

samsung galaxy buds

Τα Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung, προσφέροντας αναβαθμίσεις και μοιάζοντας εμφανισιακά με τα AirPods της Apple. Το βασικό μοντέλο, στα $179, προσφέρει μια άνετη εφαρμογή στο αυτί του χρήστη, ενώ το Pro, στα $249, έχει σιλικόνη για καλύτερη εφαρμογή. Ο σχεδιασμός με stems βελτιώνει την άνεση και μεταφέρει το μικρόφωνο πιο κοντά στο στόμα.

Διαβάστε επίσης: Sony: Δημιουργεί ασύρματο headset σε βιομηχανικό metaverse

Η νέα θήκη τους, επίσης παρόμοια με αυτή των AirPods Pro, είναι πιο συμπαγής και εύκολη στη μεταφορά. Το touchpad διαθέτει χειρονομίες αφής και συμπίεσης, ενώ το Pro περιλαμβάνει και LED για διάφορες ενδείξεις. Στον τομέα του ήχου, η Samsung χρησιμοποιεί 11 mm προγράμματα οδήγησης για τα Buds 3 και 10,5 mm με 6,1 mm Planar για τα Buds 3 Pro, προσφέροντας ANC και λειτουργία “Voice Detect”.

samsung galaxy buds

Τα ακουστικά παρέχουν αναβαθμισμένο Hi-Fi ήχο και λειτουργίες όπως “360 Audio” και “Λειτουργία Ακρόασης” για μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο με smartphone Galaxy. Οι προπαραγγελίες αρχίζουν σήμερα, προσφέροντας έκπτωση 25% αν συνδυαστούν με την αγορά ενός Galaxy Z Fold 6 ή Flip 6.

Πηγή: 9to5google

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS