ΑρχικήinetΤο Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition απευθύνεται σε αθλητές

Το Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition απευθύνεται σε αθλητές

Το Flip 6 μόλις έγινε επίσημο και τώρα η Samsung αποκαλύπτει μια ειδική Ολυμπιακή έκδοση (Olympic Edition) του πανέμορφου αναδιπλούμενου clamshell. Αυτή η έκδοση έχει δημιουργηθεί και προσαρμοστεί ειδικά για όλους τους αθλητές που αγωνίζονται στους επερχόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Δείτε επίσης: Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 υιοθετούν το dual-screen για μετάφραση, όπως το Pixel Fold

Flip 6 Olympic Edition

Αυτή η έκδοση είναι η πρώτη που διαθέτει Galaxy AI. Το Generative AI θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της εμπειρίας των αθλητών κατά τη διάρκεια των Αγώνων και θα είναι προφορτωμένο με μια πλήρη σουίτα αποκλειστικών υπηρεσιών και χρήσιμων εφαρμογών. Αυτό που είναι ακόμα πιο ωραίο είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το προϊόν της Samsung διατίθεται στους αθλητές πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά.

Το Z Flip 6 Olympic edition διατίθεται σε ένα συναρπαστικό κίτρινο χρώμα, διακοσμημένο με Ολυμπιακούς δακτυλίους και Παραολυμπιακούς Αγίτους σε χρυσό. Επιπλέον, η Samsung συνεργάστηκε με τον Berluti, ο οποίος σχεδίασε τα επίσημα ρούχα της Team France για την τελετή έναρξης, για να δημιουργήσει μια αποκλειστική θήκη Flipsuit για κάθε τηλέφωνο. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από δέρμα Venezia και κάθε θήκη έχει μια μοναδική πατίνα με ένα ζωντανό χρωματικό μείγμα εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς δακτυλίους.

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

Το Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition διαθέτει μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες Galaxy Ai για να βοηθήσει αθλητές από όλο τον κόσμο να συνδεθούν στο Παρίσι:

  • Ζωντανή μετάφραση – μεταφράζει τις τηλεφωνικές κλήσεις σε πραγματικό χρόνο σε 16 γλώσσες.
  • Διερμηνέας – μεταφράζει άμεσα ζωντανές συνομιλίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να κάνουν φίλους ακόμη και χωρίς να μιλούν ο ένας τη γλώσσα του άλλου.
  • Συνθέτης – βοηθά στη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας απλές λέξεις-κλειδιά.

Δείτε ακόμα: Το foldable τηλέφωνο Magic V Flip έρχεται τον Ιούνιο

Οι Ολυμπιακοί αθλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Galaxy AI του νέου Flip 6 Olympic Edition για να προετοιμαστούν για τον αγώνα, να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να απαθανατίσουν αναμνήσεις από το γεγονός.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που θα το καταστήσουν δυνατό:

  • Instant Slow-mo – καταγράψτε, μοιραστείτε και αναλύστε την αθλητική απόδοση σε slow-mo για να βελτιώσετε την τεχνική.
  • Photo Assist – διασφαλίζει ότι οι αθλητές λαμβάνουν την τέλεια λήψη κάθε φορά.

Υπάρχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες και εφαρμογές ενσωματωμένες για να κάνουν την εμπειρία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων με το Flip 6 καταπληκτική. Το Flip 6 Olympic Edition έρχεται με eSIM 100 GB δεδομένων 5G σε συνεργασία με την Orange και οι αθλητές μπορούν να απολαύσουν δύο χρόνια παγκόσμιας εγγύησης της Samsung.

Οι αθλητές λαμβάνουν επίσης πολλές επίσημες εφαρμογές της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC), όπως Athlete 365, Olympic Shop, Paris 2024, Transport Accred App και IOC hotline.

Το Πορτοφόλι Samsung έρχεται προφορτωμένο με ένα πάσο εντός εφαρμογής για δωρεάν ποτά σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης σε όλο το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό σε συνεργασία με την The Coca-Cola Company. Επίσης, οι αθλητές λαμβάνουν απεριόριστες δωρεάν κάρτες πρόσβασης στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε συνεργασία με την Île-de-France Mobilités (IDFM).

Δείτε επίσης: Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο Xiaomi MIX Flip έκανε την εμφάνισή του

Κάθε Z Flip 6 Olympic Edition θα διαθέτει επίσης μια σουίτα εφαρμογών με θέμα το Παρίσι 2024 για διασκέδαση, όπως το PinQuest και το Galaxy Experience.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS