ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με άγνωστες ομαδικές συνομιλίες

WhatsApp: Παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με άγνωστες ομαδικές συνομιλίες

Η ένταξη σε μια άγνωστη ομάδα συνομιλίας μπορεί να είναι δυσάρεστη, γι’αυτό η Meta επιθυμεί να ενημερώσει τους χρήστες της σχετικά με αυτές τις ομάδες στο WhatsApp.

whatsapp ομαδικές συνομιλίες

Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια ενημέρωση για το WhatsApp που εισάγει μια λειτουργία η οποία θα βοηθήσει τους χρήστες, παρέχοντας περισσότερο πλαίσιο σχετικά με τις άγνωστες ομάδες συνομιλίας στις οποίες έχουν προστεθεί.

Δείτε περισσότερα: WhatsApp: Δημιουργία εξατομικευμένων avatar μέσω AI;

Μια νέα δυνατότητα στο WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ένα αναδυόμενο παράθυρο με λεπτομέρειες για τις ομαδικές συνομιλίες. Παρόμοιο με το παράθυρο που εμφανίζεται όταν λαμβάνουν μήνυμα από κάποιον εκτός επαφών, αυτή η οθόνη θα δείχνει πληροφορίες όπως ποιος δημιούργησε την ομαδική συνομιλία, ποιος σας πρόσθεσε και πότε δημιουργήθηκε.

Εάν ο χρήστης αισθάνεται ενοχλημένος που προστέθηκε σε αυτήν την ομάδα, θα υπάρχει ένα κουμπί “Έξοδος από την ομάδα” συνοδευόμενο από ένα αναδυόμενο παράθυρο πληροφοριών. Εάν, φυσικά, επιθυμείτε να παραμείνετε στην ομαδική συνομιλία, μπορείτε απλά να αγνοήσετε το αναδυόμενο παράθυρο και να αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα.

«Αυτό προσφέρει στους χρήστες του WhatsApp ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, αξιοποιώντας εργαλεία όπως η σίγαση αγνώστων καλούντων, το κλείδωμα συνομιλιών, οι εντός εφαρμογής ρυθμίσεις απορρήτου και ο έλεγχος του ποιος μπορεί να σας προσθέσει σε ομάδες. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε νέους τρόπους για να διαχειρίζονται το απόρρητό τους», δήλωσε εκπρόσωπος της Meta στο 9to5Mac.

Διαβάστε ακόμη: Το WhatsApp κυκλοφορεί βελτιωμένες δυνατότητες βιντεοκλήσεων

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να επιλέξουν αν θα τους προσθέτουν σε ομαδικές συνομιλίες όλοι ή μόνο οι επαφές τους.

whatsapp ομαδικές συνομιλίες

Τον περασμένο μήνα, το WhatsApp εισήγαγε και άλλες νέες δυνατότητες, όπως η αποστολή φωτογραφιών και βίντεο σε HD από προεπιλογή, καθώς και βελτιώσεις στις βιντεοκλήσεις. Νωρίτερα φέτος, η εφαρμογή ανανεώθηκε με μια βελτιωμένη διεπαφή τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp προσθέτει ένα βασικό χαρακτηριστικό στο Community events

Το WhatsApp είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store. Λάβετε υπόψη ότι η νέα δυνατότητα μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να εμφανιστεί στη συσκευή σας.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS