Αρχικήinet"My Week", η λειτουργία τύπου Instagram Story του Google Photos

“My Week”, η λειτουργία τύπου Instagram Story του Google Photos

Το Google Photos φαίνεται να εργάζεται σε μια λειτουργία παρόμοια με τα Instagram Stories που ονομάζεται My Week. Η εφαρμογή διαθέτει ήδη πολλές προηγμένες λειτουργίες AI, όπως Magic Editor, Eraser, Photo Unblur και άλλα. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε ευαίσθητα μέσα και να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή αναζήτησης.

Δείτε επίσης: Το Google Photos μπορεί να προσθέσει αυτόματα κινηματογραφικά εφέ στα βίντεό σας

Google Photos My Week

Το Google Photos σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς και παρέχει άλμπουμ με δυνατότητα κοινής χρήσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν επίσης να μοιραστούν.

Και τώρα, μια λειτουργία που ονομάζεται My Week εμφανίζεται στο Google Photos. Αρχικά, οι αναφορές σε αυτό ανακαλύφθηκαν στον κώδικα της εφαρμογής και θεωρήθηκε ότι σχετίζεται με τη λειτουργία αναμνήσεων του Google Photos. Αλλά φαίνεται ότι λειτουργεί πιο παρόμοια με ένα story στα social media.

Ο Reverse Engineer και tipster AssembleDebug μαζί με το Android Authority μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία My Week και τώρα είναι εν μέρει λειτουργική εάν ενεργοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε ακόμα: Google Photos: Πώς να δημιουργήσετε κοινόχρηστα άλμπουμ

Όταν το My Week βγει ζωντανά (το οποίο δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει), θα εμφανίζεται στην εφαρμογή Google Photos ως πλακίδιο επάνω αριστερά, με το avatar σας και ένα κουμπί “+“. Όταν το πατήσετε, θα σας ζητηθεί να το ρυθμίσετε και να διαλέξετε φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Μόλις το ρυθμίσετε, θα μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους χρήστες του Google Photos να το δουν. Θα είναι διαθέσιμο σε κατακόρυφη μορφή παρόμοια με το πώς λειτουργούν τα Instagram Stories. Οι χρήστες θα μπορούν να το κάνουν like και να αφήνουν σχόλια.

Είναι μια ωραία μικρή προσθήκη στο Google Photos, ειδικά για άτομα που τους αρέσει να μοιράζονται με φίλους και συγγενείς από την εφαρμογή. Δεν ξέρουμε πότε η Google θα το κυκλοφορήσει επίσημα, αλλά σίγουρα ακούγεται αρκετά ωραίο.

Δείτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των κλειδωμένων φακέλων Google Photos

Το Google Photos είναι μια εύχρηστη υπηρεσία αποθήκευσης και διαχείρισης φωτογραφιών που παρέχεται από την Google. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εφεδρικά αντίγραφα των φωτογραφιών και βίντεο τους, διασφαλίζοντας ότι οι αναμνήσεις τους είναι ασφαλείς και προσβάσιμες από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης έξυπνες λειτουργίες οργάνωσης, όπως αναγνώριση προσώπων και αντικειμένων, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό και την αναζήτηση συγκεκριμένων εικόνων. Επιπλέον, τα εργαλεία επεξεργασίας επιτρέπουν στους χρήστες να βελτιώνουν τις φωτογραφίες τους απευθείας μέσα στην πλατφόρμα, προσθέτοντας φίλτρα, κάνοντας περικοπές ή διορθώσεις χρώματος.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS