ΑρχικήinetSamsung: Αναβάθμιση του Bixby με AI δυνατότητες;

Samsung: Αναβάθμιση του Bixby με AI δυνατότητες;

Τα smartphone αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες. Τον τελευταίο καιρό, όμως, εταιρείες όπως η Google και η Apple αναβαθμίζουν τα smartphone τους, προσθέτοντας δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI). Τους τελευταίους μήνες, αυτές οι εταιρείες έχουν ανακοινώσει και κυκλοφορήσει σημαντικά εργαλεία AI για τις συσκευές τους. Τώρα, λέγεται ότι η Samsung θα ενσωματώσει AI χαρακτηριστικά στον ψηφιακό βοηθό της Bixby.

Samsung Bixby AI

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν αναφορές που λένε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Bixby, βασισμένη στα δικά της μοντέλα AI. Η είδηση φαίνεται να έγινε γνωστή από τον TM Roh, τον επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung.

Δείτε επίσης: Τα Samsung Galaxy Buds έχουν κοινά στοιχεία με τα Airpods

Δυστυχώς, ο Roh δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει αυτή η αναβάθμιση AI στο Bixby.

Bixby: Ένας πιο έξυπνος ψηφιακός βοηθός με AI

Αν και δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα μοιάζει το Bixby, μετά την αναβάθμιση, έχουμε δει άλλους αντίστοιχους ψηφιακούς βοηθούς που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη. Έτσι, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα. Για παράδειγμα, είναι πιθανό να ενισχυθούν οι δυνατότητες αλληλεπίδρασης, με πολλαπλές ερωτήσεις και follow-ups. Αυτή η αναβάθμιση μπορεί επίσης να επιτρέψει στο Bixby να εκτελεί πιο σύνθετες εργασίες, όπως αυτές που απαιτούν την αλληλεπίδραση με πολλές εφαρμογές.

Η αναβάθμιση μέσω AI θα εκτιμηθεί σίγουρα από τους θαυμαστές του Bixby. Αναμένεται ότι οι νέες δυνατότητες θα κάνουν τον ψηφιακό βοηθό πιο έξυπνο και αποδοτικό. Επιπλέον, η αναβάθμιση μπορεί να φέρει αυξημένη ακρίβεια και ταχύτερη απόκριση του Bixby, επιτρέποντας πιο φυσικές και ακριβείς αλληλεπιδράσεις.

Δείτε επίσης: Huawei vs Samsung: Ποιος κερδίζει τη μάχη για το πρώτο tri-fold smartphone;

Ωστόσο, θα υπάρξουν σίγουρα χρήστες που θα εκφράσουν ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων τους. Η αυξημένη χρήση AI εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πώς η Samsung διαχειρίζεται και προστατεύει τις προσωπικές πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Η Samsung ίσως χρησιμοποιήσει τεχνολογία PC για να αποτρέψει την υπερθέρμανση των τσιπ Exynos

Συνολικά, οι νέες AI δυνατότητες του Bixby αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον και συζητήσεις στην κοινότητα των χρηστών. Η επιτυχία των αναβαθμίσεων θα εξαρτηθεί από το πώς η Samsung θα αντιμετωπίσει τις ανησυχίες και θα συνεχίσει να βελτιώνει το προϊόν της.

Πάντως, όσοι δεν είναι φαν του ψηφιακού βοηθού της Samsung μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές λύσεις, όπως το Google Assistant.

Πηγή: www.techradar.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS