ΑρχικήUpdatesApple: Επαναφέρει το βελτιωμένο ασύρματο ηχείο «Beats Pill»

Apple: Επαναφέρει το βελτιωμένο ασύρματο ηχείο «Beats Pill»

Η Apple επανέφερε πρόσφατα το ασύρματο ηχείο Beats Pill με ένα νέο, επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο μοντέλο.

beats pill

Για να προωθήσει την επιστροφή του προϊόντος, η εταιρεία αναβίωσε επίσης την κλασική καμπάνια Beats με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες Beats Pill, γνωστό και ως “Beats Pill Dude”.

Το ηχείο κυκλοφόρησε το 2012, πριν η Apple εξαγοράσει την Beats. Εκείνη την περίοδο, η Beats είχε ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια που παρουσίαζε τα ηχεία Beats Pill ως χαρακτήρες. Η φωνή των αρχικών Pill Dudes έγινε από τους Tichina Arnold, Eminem και Chris Rock.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ειδοποιεί τους χρήστες iPhone σε 98 χώρες για επιθέσεις spyware

Στις διαφημίσεις, τα “Dudes” έκαναν χιουμοριστικά σχόλια για το περιβάλλον της ποπ μουσικής και τα χαρακτηριστικά του ηχείου Beats. Σε μία από αυτές, η Nicki Minaj αλληλεπιδρά με ένα από τα Beats Pill Dudes, ενώ οι χαρακτήρες συμμετείχαν επίσης σε σύντομες συνεντεύξεις με σούπερ σταρ. Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που η εταιρεία άρχισε να πουλάει θήκες σε σχήμα Pill Dude για τα ηχεία της.

Με την επιστροφή του ασύρματου ηχείου, η Apple αποφάσισε να αναβιώσει την κλασική καμπάνια για να προωθήσει τη νέα γενιά του ηχείου. Αυτή τη στιγμή προβάλλονται τέσσερις νέες διαφημίσεις με πρωταγωνιστές τα Beats Pill Dudes. Σε μία από αυτές, η νέα γενιά Beats Pill σατιρίζεται, αποκαλώντας τους χαρακτήρες “Nepo Babies”. Οι άλλες διαφημίσεις προβάλλουν χαρακτηριστικά όπως η 24ωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η αντοχή στο νερό.

Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπεις την Apple να αναγνωρίζει την προηγούμενη επιτυχία της καμπάνιας και να τη χρησιμοποιεί για την προώθηση της νέας έκδοσης, κάτι που ειλικρινά, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες της.

Δείτε περισσότερα: IDC: Το Apple Vision Pro δεν θα ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις φέτος

Μπορείτε να δείτε όλες τις νέες διαφημίσεις στο επίσημο κανάλι των Beats στο YouTube.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι η Apple να επαναφέρει το Dude-shaped speaker holder.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS