ΑρχικήSecurityTracebit: Διαθέτει 5 εκατ. $ για την ενίσχυση του cloud security

Tracebit: Διαθέτει 5 εκατ. $ για την ενίσχυση του cloud security

Η Tracebit, μια νέα βρετανική startup που ειδικεύεται στο cloud security, διαθέτει 5 εκατομμύρια δολάρια για την πιο άμεση ανίχνευση και αντιμετώπιση απειλών στον τομέα αυτό.

tracebit

Η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο δεσμεύεται να εφαρμόσει τεχνολογία για ανίχνευση εξαπάτησης στο cloud ως επιπλέον στρώμα άμυνας, βοηθώντας τους οργανισμούς όχι μόνο να προστατευθούν από κυβερνοεπιθέσεις αλλά και να εντοπίζουν περιστατικά με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης: Παραβίαση cloud: Οι μισοί οργανισμοί έχουν υποστεί επίθεση

Ο γύρος χρηματοδότησης ηγήθηκε από την Accel, με πρόσθετη υποστήριξη από την Tapestry VC, την 20SALES και αρκετούς επενδυτές.

Σύμφωνα με την Tracebit, το προϊόν της δημιουργεί προσαρμοσμένα honeypots σε περιβάλλοντα cloud για να εντοπίζει κακόβουλες δραστηριότητες, να αυξάνει τα ποσοστά ανίχνευσης και να επιταχύνει την ανταπόκριση.

Η Tracebit, η οποία ενσωματώνεται με δημοφιλή εργαλεία ασφάλειας και ανάπτυξης λογισμικού, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα επένδυση για να επεκτείνει την ομάδα μηχανικών της και να ενισχύσει την γκάμα προϊόντων της.

Με την ανάπτυξη υποδομής ως κώδικα, η Tracebit επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενεργοποιούν την εξαπάτηση απειλών μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς την ανάγκη πρόσθετου υλικού. Το προϊόν καταγράφει μια πλήρη εικόνα του περιβάλλοντος και προτείνει μια σειρά από προσαρμοσμένα honeypots, επιτρέποντας επίσης στους οργανισμούς να τα προσθέτουν ή να τα επεξεργάζονται ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

tracebit cloud security

Δείτε ακόμη: Κυβερνοασφάλεια & Cloud Computing στην Τυνησία

“Η αποστολή μας ως επιχείρηση, είναι να επιταχύνουμε τη μαζική υιοθέτηση της εξαπάτησης απειλών για επιχειρήσεις παντού και να μειώσουμε τον μέσο χρόνο εντοπισμού του χάκερ από μήνες σε μόλις λίγα λεπτά. Τα honeypots είναι από τους ισχυρότερους αποτρεπτικούς παράγοντες για τις κυβερνοεπιθέσεις, αλλά η περιορισμένη χρήση τους οφείλεται στο κόστος και την πολυπλοκότητά τους”, δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tracebit, Andy Smith.

Πηγή: securityweek

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS