ΑρχικήinetΤο Apple Vision Pro έφτασε σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία και...

Το Apple Vision Pro έφτασε σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία και Αυστραλία

Το Vision Pro, το spatial computing headset της Apple, φτάνει σήμερα στα καταστήματα της εταιρείας στo Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Αυστραλία. Στα τέλη του περασμένου μήνα, η συσκευή κυκλοφόρησε στην ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη. Το αρχικό λανσάρισμα έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Φεβρουάριο του 2024.

Apple Vision Pro Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία και Αυστραλία

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών για το Vision Pro (αξίας $3.499) έχει επιβραδυνθεί στις ΗΠΑ και η Apple ελπίζει ότι η κυκλοφορία στις διεθνείς αγορές θα αντισταθμίσει τις μειωμένες πωλήσεις.

Δείτε επίσης: IDC: Το Apple Vision Pro δεν θα ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις φέτος

Το Apple Vision Pro προσφέρει λειτουργίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας και οι χρήστες μπορούν να το ελέγξουν μέσω των ματιών, των χεριών και της φωνής τους. Οι κριτικές για τη συσκευή είναι ανάμεικτες. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν εκφραστεί θετικά για το hardware και την τεχνολογία του Vision Pro. Πολλοί εκφράζουν ενθουσιασμό για τις καινοτόμες δυνατότητες και την τεχνολογία που προσφέρει η συσκευή, όπως η προηγμένη επαυξημένη πραγματικότητα και η υψηλή ανάλυση της οθόνης. Επίσης, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η κομψή σχεδίαση είναι χαρακτηριστικά που συχνά αναφέρονται στα θετικά.

Δείτε επίσης: Το παιχνίδι VR “Demeo” τώρα διαθέσιμο για το Apple Vision Pro

Ωστόσο, έχουν υπάρξει αρνητικά σχόλια σχετικά με το βάρος της συσκευής, ενώ υπάρχουν και ερωτήσεις σχετικά με την πραγματική λειτουργία του headset, το intuitiveness του ελέγχου, που βασίζεται σε χειρονομίες, και το VR γενικότερα.

Επιπλέον, υπάρχουν και καταναλωτές που εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την τιμή του προϊόντος. Το κόστος του Apple Vision Pro θεωρείται από πολλούς υπερβολικά υψηλό, γεγονός που μπορεί να αποθαρρύνει την ευρεία αποδοχή του στην αγορά.

Δείτε επίσης: Αpple Vision Pro 2: Αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2026

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του WWDC τον περασμένο μήνα, η Apple ανακοίνωσε το visionOS 2, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος του Vision Pro. Το visionOS 2 έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας επανασχεδιασμένης εφαρμογής Photos με υποστήριξη SharePlay. Επιτρέπει, επίσης, τη μετατροπή υπαρχουσών 2D φωτογραφιών σε spatial photos και προσφέρει μια μεγαλύτερη ultra-wide version του Mac Virtual Display που ισοδυναμεί με δύο οθόνες 4K δίπλα-δίπλα (συν υποστήριξη για ένα φυσικό ποντίκι).

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS