ΑρχικήinetT-Mobile και Verizon αποφεύγουν τους πύργους 5G στις φτωχές γειτονιές

T-Mobile και Verizon αποφεύγουν τους πύργους 5G στις φτωχές γειτονιές

Στον απόηχο της πανδημίας, η πόλη της Νέας Υόρκης παρήγγειλε εκατοντάδες πανύψηλους στύλους, στους οποίους φορείς όπως η T-Mobile και η Verizon υποτίθεται ότι θα τοποθετούσαν τον εξοπλισμό 5G για να δώσουν στις φτωχότερες γειτονιές πρόσβαση στη φωτεινή, λαμπερή νέα τεχνολογία 5G.

Δείτε επίσης: Η νέα τεχνολογία 6G είναι 500 φορές ταχύτερη από το 5G

T-Mobile Verizon 5G

Η κίνηση έγινε αφού κατέστη σαφές ότι το 40% των νοικοκυριών σε μειονεκτούσες κοινότητες δεν έχουν αξιόπιστη πρόσβαση σε γρήγορο Διαδίκτυο, επομένως τουλάχιστον ένα εκατομμύριο μαθητές βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση όταν τα σχολεία της Νέας Υόρκης άλλαξαν σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Για να διορθωθεί αυτό, η Νέα Υόρκη πλήρωσε μια εταιρεία τεχνολογίας που ονομάζεται CityBridge για να χτίσει 200 ​​πύργους Link5G σε πεζοδρόμια στις εν λόγω κοινότητες, όπως ακριβώς τοποθέτησε πολυάριθμες διαφημιστικές πινακίδες σε όλο το Big Apple το 2016 ως μέρος του λεγόμενου έργου LinkNYC.

Και οι δύο επιχειρήσεις ωστόσο, είχαν παρόμοια μοίρα, αναφέρει η Gothamsit, και ούτε η Verizon ούτε η T-Mobile μπήκαν στον κόπο να εγκαταστήσουν και να θέσουν σε λειτουργία εξοπλισμό για την διάθεση της γρήγορης συνδεσιμότητας 5G στους πύργους Link5G.

Δείτε ακόμα: Motorola Moto G Power 5G 2023 με έκπτωση 100 $ στην Amazon!

Προς το παρόν, μόλις το 1% των 200 πύργων 5G σε γειτονιές χαμηλού εισοδήματος της Νέας Υόρκης έλαβαν πραγματικά το 5G. Τα μηχανήματα έχουν ύψος περίπου 10 μέτρα και διαθέτουν επίσης φορτιστές, σημεία πρόσβασης Wi-Fi και ένα tablet από το οποίο οι κάτοικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της πόλης.

Ως αποτέλεσμα, το Γενικό Σχέδιο Διαδικτύου της πόλης δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα και επιπλέον, περίπου ένα εκατομμύριο νοικοκυριά έχασαν τις ομοσπονδιακές τους επιδοτήσεις ευρυζωνικού Διαδικτύου καθώς τελείωσε το πρόγραμμα.

Η Verizon και η T-Mobile δεν σχολίασαν γιατί δεν έχουν εγκαταστήσει εξοπλισμό 5G στους πύργους Link5G, αλλά η γενική τάση είναι να φρενάρουν αυτά τα σημεία ευρείας ζώνης 5G, καθώς η απόδοση της επένδυσης απλά δεν υπάρχει.

Δείτε επίσης: Η Apple εγκαταλείπει τα σχέδιά της για το δικό της 5G modem;

Οι άνθρωποι θεωρούν ήδη το 5G και ακόμη και το 4G LTE αρκετά γρήγορο, ενώ ο εξοπλισμός ευρείας ζώνης mmWave έχει πολύ μικρότερη περιοχή κάλυψης και οι στέγες ή οι διαφημιστικές πινακίδες είναι φθηνότερες για ενοικίαση για εταιρείες από τους εν λόγω πόλους Link5G. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν για να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους ή να λαμβάνουν μια γρήγορη λύση Wi-Fi γύρω τους, αλλά ο κύριος λόγος ύπαρξής τους εξακολουθεί να μην εκμεταλλεύεται.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS