ΑρχικήHow ToΗ φόρτιση χωρίς θήκη μπορεί να βελτιώσει την μπαταρία

Η φόρτιση χωρίς θήκη μπορεί να βελτιώσει την μπαταρία

Όσον αφορά το θέμα της φόρτισης του smartphone, έχουμε ακούσει πολλές συμβουλές και κόλπα για την μπαταρία! Ωστόσο, γνωρίζατε ότι αν βγάλετε τη θήκη του κινητού κατά την φόρτιση, μπορεί να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Δείτε επίσης: Η θήκη φόρτισης του Galaxy Ring διέρρευσε σε φωτογραφία

φόρτιση θήκη μπαταρία

Τον τελευταίο καιρό, το θέμα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας είναι πολύ δημοφιλές. Τώρα που τα τηλέφωνα έρχονται με πολλά χρόνια υποστήριξης, οι χρήστες αναζητούν όλο και περισσότερους τρόπους για να κάνουν το υλικό των τηλεφώνων τους να ταιριάζει με την περίοδο της υποσχόμενης υποστήριξης λογισμικού.

Για παράδειγμα, τα μοντέλα iPhone OLED μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μια συγκεκριμένη ρύθμιση.

Επίσης, η Oppo κυκλοφόρησε ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με τη βελτίωση και την επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου την άνοιξη του 2024.

Τώρα, είναι η σειρά της Xiaomi να μιλήσει για τις μπαταρίες του τηλεφώνου και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δείτε ακόμα: Η σειρά iPhone 16 θα προσφέρει επιτέλους ταχύτερη φόρτιση

Ο δημοφιλής κατασκευαστής τηλεφώνων συντάσσει μια λίστα με συμβουλές που ποικίλλουν από την υπόδειξη “Χρήση του αρχικού φορτιστή και καλωδίου” έως “Αποφύγετε τη χρήση του τηλεφώνου σας κατά τη φόρτιση” και “Φόρτιση σε δροσερό περιβάλλον“.

Αφαιρέστε τη θήκη κατά τη φόρτιση

Η αναφορά της Xiaomi υποστηρίζει επίσης, ότι ενώ οι θήκες τηλεφώνων προσφέρουν προστασία και προσαρμογή για τη συσκευή σας, μπορούν επίσης να παγιδεύσουν τη θερμότητα και να επηρεάσουν τη διαδικασία φόρτισης. Οι μονωτικές ιδιότητες ορισμένων θηκών μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση του τηλεφώνου σας, με αποτέλεσμα χαμηλότερες ταχύτητες φόρτισης και ενδεχομένως υποβάθμιση της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου.

Για να βελτιωθεί η απόδοση φόρτισης, η αναφορά προτείνει να αφαιρέσετε τη θήκη του smartphone σας κατά τη φόρτιση. Αυτό επιτρέπει την καλύτερη διάχυση της θερμότητας και διασφαλίζει ότι η μόνωση δεν παρεμβαίνει στη διαδικασία φόρτισης. Μόλις το τηλέφωνό σας φορτιστεί πλήρως, μπορείτε να επανατοποθετήσετε τη θήκη για προστασία.

Δείτε επίσης: Volvo: Παρέχει δυνατότητα φόρτισης μηχανημάτων στο εργοτάξιο

Αν και αυτό ακούγεται σαν μια λογική κίνηση, ίσως φανεί βαρετή σε πολλούς. Αν αναγκαστείτε όμως να φορτίσετε σε ένα πολύ ζεστό δωμάτιο, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να βγάλετε τη θήκη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS