ΑρχικήUpdatesΤο νέο Samsung Galaxy δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο

Το νέο Samsung Galaxy δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο

Η Samsung δεν περιορίζεται μόνο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τις τιμές του νέου Galaxy Ring. Η προσφορά προπαραγγελίας για τα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική.

samsung galaxy

Μέχρι τις 23 Ιουλίου, η Samsung άλλαξε τις τιμές για την αγορά ενός από τα νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν έκπτωση έως και 1200 $ στο Fold 6 αν ανταλλάξουν την παλιά τους συσκευή ή έως και 1000 $ στο Flip 6. Πριν από αυτή τη συμφωνία, οι τιμές ανταλλαγής δεν ξεπερνούσαν τα 750 $.

Διαβάστε επίσης: Τα Samsung Galaxy Buds έχουν κοινά στοιχεία με τα Airpods

Φυσικά, για να λάβετε το πλήρες ποσό, θα χρειαστεί να παραδώσετε ένα Galaxy Z Fold 5, κάτι που δεν συμφέρει να κάνετε δεδομένου ότι είναι ένα νέο τηλέφωνο με όλες τις δυνατότητες AI της Samsung και πέντε χρόνια ενημερώσεων. Ωστόσο, στη συμφωνία της Samsung, παρατηρούνται ασυνήθιστα υψηλές αποτιμήσεις για παλιά τηλέφωνα.

Galaxy S23 Ultra – $800

Galaxy S22 Ultra – $650

Galaxy Z Fold 2 – $600

Galaxy S21 Ultra – $500

Galaxy S20 FE – $400

Galaxy Note 10 – $400

Pixel 6 Pro – $500

Pixel 5 – $450

Apple iPhone X – $550

Apple iPhone XR – $550

Apple iPhone 11 Pro Max – $750

Μερικά από αυτά τα τηλέφωνα κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, όπως το Galaxy Note 10 και το iPhone 11 Pro Max. Στη δευτερογενή αγορά, το Note 10 πωλείται για λιγότερο από 200 δολάρια, όπως και άλλα παλαιότερα μοντέλα, τα οποία πωλούνται για λιγότερο από ό,τι προσφέρει η Samsung για αυτά.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε το Flip 6 ή το Fold 6, ίσως αξίζει να αγοράσετε ένα φθηνό μεταχειρισμένο τηλέφωνο από το eBay ή το Swappa και να το παραδώσετε στη Samsung για να επωφεληθείτε από την επιπλέον έκπτωση.

Η κορεατική εταιρεία προσφέρει επίσης μια βάση αξίας 300 δολαρίων για οποιοδήποτε smartphone από την Google, τη Samsung ή την Apple. Αυτό είναι παρόμοιο με μια πρόσφατη συμφωνία ανταλλαγής Galaxy Watch, η οποία πρόσφερε ένα σταθερό χρηματικό ποσό για οποιαδήποτε συσκευή σε “οποιαδήποτε κατάσταση.” Η διαφορά εδώ είναι ότι το τηλέφωνο που θα στείλετε στη Samsung πρέπει να είναι λειτουργικό και σε καλή κατάσταση.

Δείτε ακόμη: Apple M4 iPad Pro VS Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Αυτές οι τιμές συναλλαγής, σε συνδυασμό με τη διπλή προσφορά αποθήκευσης της εταιρείας, την έκπτωση 5% όταν αγοράζεται μέσω της εφαρμογής και τους 12 μήνες Samsung Care+, αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πιο επιθετικές προσφορές της Samsung.

Η προειδοποίηση αυτή σημαίνει ότι αυτές οι συσκευές δεν έχουν ακόμη ελεγχθεί και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι πλήρως έτοιμες πριν από τη λήξη της συμφωνίας προπαραγγελίας στις 23 Ιουλίου.

Επιπλέον, διαχωρίστε το μάρκετινγκ από την πραγματικότητα. Η σελίδα συναλλαγών έχει αφαιρέσει αρχικά δεδομένα για συσκευές, υποδεικνύοντας τις προηγούμενες τιμές τους, οι οποίες φαίνονται ανακριβείς.

samsung galaxy

Διαβάστε περισσότερα: Το Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition απευθύνεται σε αθλητές

Για παράδειγμα, το Galaxy S22 Ultra κοστίζει πλέον 650 $, σε σύγκριση με τα 600 $ στις 9 Ιουλίου, μία ημέρα πριν από το Galaxy Unpacked. Ωστόσο, η σελίδα δείχνει διαγραμμένο το ποσό των 230 $. Το Galaxy S23 Ultra αποτιμάται τώρα στα 800 $, δηλαδή 50 $ υψηλότερα από την προηγούμενη τιμή, ενώ η σελίδα αναφέρει ότι προηγουμένως άξιζε μόνο 380 $.

Πηγή: forbes

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS