ΑρχικήGamingApple: Επιτρέπει για πρώτη φορά PC emulator στο App Store

Apple: Επιτρέπει για πρώτη φορά PC emulator στο App Store

Για πρώτη φορά, η Apple επέτρεψε την εισαγωγή ενός PC emulator στο App Store.

PC emulator app store

Σύμφωνα με το The Verge, μπορείτε πλέον να κατεβάσετε τον ρετρό PC emulator παιχνιδιών, UTM SE, από το Apple App Store. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOS, iPadOS και visionOS. Η UTM ανακοίνωσε την κυκλοφορία μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, και συγκεκριμένα στο X (πρώην Twitter).

Διαβάστε ακόμα: Η Apple απορρίπτει τον UTM SE emulator από το App Store

Η έγκριση της εφαρμογής UTM SE από την Apple αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τους χρήστες iOS. Αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει μια ενδεχόμενη αλλαγή στις πολιτικές της Apple και μια απάντηση στις ρυθμιστικές πιέσεις για περισσότερες επιλογές στους χρήστες.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν κλασικό λογισμικό υπολογιστή και να παίζουν παλιά παιχνίδια όπως το Doom και το 3D Pinball για Windows — Space Cadet. Πριν ξεκινήσετε, ωστόσο, θα χρειαστεί να κατεβάσετε είτε μια προκατασκευασμένη εικονική μηχανή (διαθέσιμη δωρεάν στον ιστότοπο του UTM) είτε να δημιουργήσετε τη δική σας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η UTM επιχειρεί να εισέλθει στο App Store. Τον Ιούνιο, η Apple είχε απορρίψει την εφαρμογή λόγω παραβίασης των κατευθυντήριων γραμμών της. Ωστόσο, αυτή τη φορά η UTM κατάφερε να προχωρήσει δημιουργώντας μια «έκδοση χωρίς JIT» που δεν παραβιάζει τους κανόνες της Apple. Η εφαρμογή θα είναι επίσης διαθέσιμη σύντομα στην εναλλακτική αγορά εφαρμογών AltStore PAL, επιτρέποντας σε χρήστες στην ΕΕ να την κατεβάσουν.

Δείτε περισσότερα: Το Nintendo 3DS Emulator κυκλοφόρησε στο App Store για iPhone

Πηγή: androidauthority

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS