ΑρχικήinetΠότε θα κυκλοφορήσει η Apple τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18;

Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18;

Θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 18 αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την έκδοση beta για προγραμματιστές; Η Apple μοιράστηκε στο παρελθόν ότι η δημόσια έκδοση beta του iOS 18 θα φτάσει τον Ιούλιο, αλλά πότε ακριβώς; Δείτε πότε να περιμένετε την ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 18.

Δείτε επίσης: iOS 18: 10+ αλλαγές στο Control Center

iOS 18 beta

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε δει την πρώτη κυκλοφορία της δημόσιας έκδοσης beta να γίνεται περίπου στις 10:10, 10:07, 10:43 και 10:00 π.μ. PT. Η Apple θα μπορούσε βέβαια να το αλλάξει αυτό, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα το κάνει.

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 18 θα γίνει στις 15 Ιουλίου και θα μπορούσε να έρθει σε λίγη ώρα.

Όπως το συνηθίζει, η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση beta του iOS 18 για προγραμματιστές μετά την κεντρική ομιλία του WWDC. Αν και είναι δωρεάν για οποιονδήποτε να εγκαταστήσει, δεν προορίζεται να εγκατασταθεί στο κύριο iPhone σας.

Δείτε ακόμα: iOS 18 Public Beta έρχεται σύντομα, ετοιμάστε το iPhone σας

Αλλά δεν απέχουμε πολύ από μια πιο σταθερή έκδοση beta που προορίζεται για το κοινό. Αυτό συνήθως φτάνει αμέσως μετά την τρίτη έκδοση beta για προγραμματιστές, πέντε εβδομάδες μετά το WWDC.

Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα η Apple να “ταρακουνήσει τα νερά” και να προτιμήσει τις τέσσερις ή και τις έξι εβδομάδες ως κατάλληλο διάστημα μεταξύ της κυκλοφορίας beta για προγραμματιστές και της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 18. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι η κυκλοφορία μπορεί να γίνει γύρω στις 22-24 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: iOS 18: Δείτε τον πλήρη οδηγό με όλες τις νέες δυνατότητες!

Το iOS 18 εισάγει μια σειρά από λειτουργίες και βελτιώσεις αιχμής, βελτιώνοντας τόσο τη χρηστικότητα όσο και την απόδοση. Αυτή η τελευταία ενημέρωση από την Apple εστιάζει στην παροχή μιας πιο διαισθητικής εμπειρίας χρήστη, με επανασχεδιασμένες διεπαφές εφαρμογών και βελτιωμένες επιλογές προσαρμογής. Οι σημαντικές αναβαθμίσεις στα πρωτόκολλα απορρήτου και ασφάλειας διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά δεδομένα παραμένουν προστατευμένα. Επιπλέον, το iOS 18 φέρνει βελτιωμένη ενοποίηση με άλλες συσκευές Apple, προωθώντας ένα απρόσκοπτο οικοσύστημα όπου οι πληροφορίες ρέουν αβίαστα μεταξύ ενός iPhone, iPad και Mac. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης βελτιστοποιήσεις απόδοσης, κάνοντας τις παλαιότερες συσκευές να έχουν μεγαλύτερη απόκριση και αποτελεσματικότητα.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS