ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί ένα νέο HomePod Mini σε χρώμα "midnight"

Η Apple κυκλοφορεί ένα νέο HomePod Mini σε χρώμα “midnight”

Η Apple κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του έξυπνου ηχείου HomePod Mini σε μαύρο χρώμα, το οποίο ονομάζει “midnight“. Το σκούρο χρώμα μοιάζει πολύ με το διαστημικό γκρι χρώμα που είχε το αρχικό Mini, αλλά η νέα ονομασία το φέρνει σε συμφωνία με το Midnight HomePod δεύτερης γενιάς, που κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου έτους. Η νέα συσκευή της Apple θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις 17 Ιουλίου στις ΗΠΑ (99 $) και σε 31 άλλες χώρες.

HomePod Mini midnight

Το HomePod Mini είχε κυκλοφορήσει, αρχικά, σε δύο χρώματα μόνο – διαστημικό γκρι και λευκό. Αργότερα, η Apple πρόσθεσε το κίτρινο, το πορτοκαλί και το μπλε. Το νέο HomePod Mini σε midnight είναι κατασκευασμένο με 100% ανακυκλωμένο πλέγμα. Μέχρι τώρα, το πλέγμα του έξυπνου ηχείου χρησιμοποιούσε 90% ανακυκλωμένο υλικό.

Δείτε επίσης: iPhone X, AirPods και HomePod πρώτης γενιάς μπαίνουν στη λίστα των «Vintage» προϊόντων

Η τιμή, τα χαρακτηριστικά και η γενική εμφάνιση της νέας συσκευής φαίνεται να παραμένουν ίδια. Εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένο με τον ψηφιακό βοηθό Siri και μπορεί να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία και την υγρασία. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενδοσυνεννόηση, όταν υπάρχουν πολλά ηχεία με δυνατότητα Siri, και μπορεί να ανιχνεύσει πότε ενεργοποιείται ένας συναγερμός καπνού ή μονοξειδίου του άνθρακα. Σε αυτή την περίπτωση, ειδοποιεί αμέσως τον χρήστη μέσω του iPhone.

Δείτε επίσης: iOS 18: Μπορείτε να επιλέξετε Apple TV ή HomePod ως το Home Hub σας

HomePod mini

H Apple παρουσιάζει το HomePod mini ως ένα καινοτόμο προϊόν που προσφέρει απροσδόκητα καλό ήχο, για ένα ηχείο του μεγέθους του. Με ύψος μόλις 3,3 ίντσες, δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο, αλλά προσφέρει τέλειο ήχο που ακούγεται εκπληκτικά από κάθε γωνία του δωματίου.

Δείτε επίσης: Apple: Επιτρέπει για πρώτη φορά PC emulator στο App Store

Το HomePod mini έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Ο κομψός σχεδιασμός του βοηθά τόσο στη σωστή λειτουργία του ηχείου όσο και στη βελτίωση της αισθητικής του χώρου. Το νέο μαύρο HomePod δεν διαφέρει πολύ από αυτά που έχουμε δει ως τώρα, αλλά τα HomePod αποτελούν δημοφιλείς συσκευές μεταξύ των χρηστών.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS