ΑρχικήUpdatesApple: Τί να περιμένετε από τη δημόσια beta έκδοση iOS 18;

Apple: Τί να περιμένετε από τη δημόσια beta έκδοση iOS 18;

Η Apple κυκλοφορεί τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18 για iPhone — Δείτε πώς να αποκτήσετε ό,τι νέο υπάρχει!

iOS 18 beta Apple

Η δημόσια προεπισκόπηση του iOS 18 είναι μια beta έκδοση του λογισμικού που θα κυκλοφορήσει μαζί με τα νέα iPhone αυτό το φθινόπωρο. Αυτό επιτρέπει στους θαυμαστές και τους προγραμματιστές της Apple να δοκιμάσουν τις νέες λειτουργίες πριν την επίσημη κυκλοφορία και να εντοπίσουν σφάλματα πριν όλοι οι χρήστες εγκαταστήσουν το νέο λογισμικό.

Φέτος, όμως, η πιο σημαντική νέα υπηρεσία δεν είναι στη δημόσια beta: η Apple Intelligence. Τον Ιούνιο, η Apple ανακοίνωσε ότι ορισμένες από τις νεότερες συσκευές της θα μπορούν να χρησιμοποιούν την AI υπηρεσία της Apple, που απαντά έξυπνα σε ερωτήσεις, ελέγχει το iPhone και δημιουργεί εικόνες.

Δείτε σχετικά: Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18;

Η Apple είπε ότι το Apple Intelligence θα κυκλοφορήσει σε beta αυτό το φθινόπωρο, και οι χρήστες θα μπορούν να το δοκιμάσουν το καλοκαίρι. Ορισμένες δυνατότητες, όπως η ενσωμάτωση ChatGPT και βελτιώσεις στο Siri, θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Παρ’ όλα αυτά, η νέα έκδοση του iOS προσφέρει πολλές αλλαγές που θα επηρεάσουν την εμφάνιση και τη λειτουργία των iPhone. Η Apple έχει ανανεώσει βασικά στοιχεία της διεπαφής χρήστη, όπως η οθόνη κλειδώματος, η αρχική οθόνη και το Κέντρο Ελέγχου, για να υποστηρίζουν περισσότερα χρώματα και προσαρμογές.

Εφαρμογές όπως οι Φωτογραφίες έχουν επανασχεδιαστεί. Τα μηνύματα είναι πιο πολύχρωμα και υποστηρίζουν αντιδράσεις με emoji. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν όλα τα εικονίδια εφαρμογών στο ίδιο χρώμα.

Πολλές από αυτές τις δυνατότητες είναι διαθέσιμες στους χρήστες Android εδώ και χρόνια, αλλά είναι νέες για τους μακροχρόνιους χρήστες iPhone. Αυτό είναι μέρος μιας πολυετούς διαδικασίας κατά την οποία η Apple επιτρέπει περισσότερη προσαρμογή στο λογισμικό του iPhone, μετά τον περσινό επανασχεδιασμό της οθόνης κλειδώματος.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: 10+ αλλαγές στο Control Center

Ακολουθούν μερικές από τις μεγάλες αλλαγές στο iOS 18:

Οι χρήστες μπορούν πλέον να τοποθετούν εικονίδια οπουδήποτε στην αρχική οθόνη — για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε όλες τις εφαρμογές σας γύρω από το περίγραμμα της οθόνης, ώστε να βλέπετε καλύτερα την ταπετσαρία σας.

Τα εικονίδια εφαρμογών μπορούν να αλλάξουν σε σκοτεινή λειτουργία ή το iOS μπορεί να αλλάξει όλα τα εικονίδια των εφαρμογών σας στο ίδιο χρώμα.

Το μενού του Control Center (Κέντρου Ελέγχου) της Apple – στο οποίο έχετε πρόσβαση με σάρωση προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία – είναι πιο προσαρμόσιμο, με πολλές σελίδες οθονών και προσφέρει νέους τύπους στοιχείων ελέγχου.

Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν τις συντομεύσεις της κάμερας και του φακού στην οθόνη κλειδώματος με άλλες εφαρμογές.

ios 18 beta

Η εφαρμογή Φωτογραφίες της Apple λαμβάνει μια μεγάλη ενημέρωση με επανασχεδιασμό. Τώρα, η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να οργανώσει φωτογραφίες σε ταξίδια ή άλμπουμ, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη σελίδα όταν ανοίγει η εφαρμογή.

Δείτε περισσότερα: Apple: Ποιά νέα emoji έρχονται;

Η εφαρμογή Messages της Apple μπορεί τώρα να προσθέσει έντονους ή πλάγιους χαρακτήρες στο κείμενο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αντιδρούν στα μηνύματα με οποιοδήποτε emoji. Αυτά τα λεγόμενα “tapbacks” εμφανίζονται πλέον έγχρωμα στην εφαρμογή Messages.

Πηγή: cnbc

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS