ΑρχικήUpdatesiOS 18: Μάθετε για το νέο άλμπουμ "Recovered" στην εφαρμογή Photos

iOS 18: Μάθετε για το νέο άλμπουμ “Recovered” στην εφαρμογή Photos

Οι επερχόμενες σημαντικές ενημερώσεις για iOS, iPadOS και macOS της Apple θα προσθέσουν ένα νέο άλμπουμ “Recovered” στην εφαρμογή Photos.

iphone recovered

Αυτή η δυνατότητα θα βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίζουν φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή τους που μπορεί να έχουν χαθεί ή καταστραφεί, σύμφωνα με το 9to5Mac.

Διαβάστε περισσότερα: iOS 18: 10+ αλλαγές στο Control Center

Όταν ενημερώσετε σε iOS 18, iPadOS 18 και macOS Sequoia, η συσκευή σας θα σαρώσει για πιθανές φωτογραφίες ή βίντεο που θα εμφανιστούν στο άλμπουμ “Recovered”, σύμφωνα με το 9to5Mac. Εάν υπάρχουν, το άλμπουμ “Recovered” θα εμφανιστεί στην ενότητα “Utilities” της εφαρμογής.

Λάβετε υπόψη ότι το άλμπουμ “Ανακτημένα” διαφέρει από το άλμπουμ “Πρόσφατα Διαγραμμένα”, όπου οι φωτογραφίες που διαγράφετε παραμένουν προσβάσιμες για 30 ημέρες πριν διαγραφούν οριστικά. Έχουμε επικοινωνήσει με την Apple για να μάθουμε αν οι φωτογραφίες ή τα βίντεο στο άλμπουμ “Ανακτημένα” θα διαγραφούν αυτόματα μετά από κάποιο διάστημα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά μόλις λάβουμε απάντηση.

Η Apple εισήγαγε το άλμπουμ Recovered ως μέρος μιας ενημέρωσης που διορθώνει ένα σφάλμα στο iOS 17.5. Αυτό το σφάλμα είχε ως αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να βρουν απροσδόκητα φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη τους που πίστευαν ότι είχαν διαγράψει. Η εταιρεία ανέφερε ότι το πρόβλημα ήταν ένα «σπάνιο ζήτημα» που μπορούσε να συμβεί με «φωτογραφίες που υπέστησαν καταστροφή της βάσης δεδομένων».

recovered photos

Διαβάστε περισσότερα: Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18;

Η Apple κυκλοφόρησε τις δημόσιες beta εκδόσεις για το iOS 18, το iPadOS 18 και το macOS Sequoia, τη Δευτέρα.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS