ΑρχικήReviewsGoogle Pixel 9 Pro Fold review!

Google Pixel 9 Pro Fold review!

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν πολλές διαρροές που αποκάλυψαν κάθε πτυχή των Pixel 9, 9 Pro και 9 Pro XL της Google.

google pixel

Ωστόσο, το πτυσσόμενο τηλέφωνο δεύτερης γενιάς της εταιρείας έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να διατηρήσει μια καλή κάλυψη ενόψει της εκδήλωσης προϊόντος του επόμενου μήνα. Αυτό ίσχυε μέχρι τώρα! Σύμφωνα με το Android Authority, νέες φωτογραφίες από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών της Ταϊβάν (NCC) αποκάλυψαν πλήρως το Pixel Fold 2 και το Pixel 9 Pro Fold.

Διαβάστε περισσότερα: Το αρχικό Pixel Fold είχε περισσότερα χαρακτηριστικά Google

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν ότι η Google απομακρύνεται από τον κοντό και ογκώδη σχεδιασμό τύπου διαβατηρίου που χαρακτήριζε το αρχικό Pixel Fold, διαφοροποιώντας το από το ψηλό, στενό Galaxy Fold της Samsung. Τώρα, πλησιάζουμε σε κάτι πιο κοντά στο OnePlus Open. Η εξωτερική οθόνη συνεχίζει να φαίνεται πολύ χρήσιμη ως προς την επιφάνεια εργασίας που παρέχει, αλλά είναι σίγουρα πιο ψηλή από πριν.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν επίσης ότι το 9 Pro Fold θα χάσει την χαρακτηριστική γραμμή κάμερας της Google. Το νέο σχέδιο της κάμερας είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά φαίνεται αρκετά μεγάλο ώστε να αποτραπεί η ενοχλητική ταλάντωση του τηλεφώνου όταν τοποθετείται σε τραπέζι. Όσον αφορά την εσωτερική οθόνη, η αναλογία της είναι αισθητά μεγαλύτερη και στενότερη σε σύγκριση με το αρχικό Fold, και φαίνεται ότι η Google κατάφερε να μειώσει τα πλαίσια.

Δείτε ακόμη: Δύο μεγάλες αναβαθμίσεις έρχονται στο Google Pixel Watch 3!

Ο συμβιβασμός εδώ είναι ότι η εσωτερική κάμερα τώρα βρίσκεται σε μια εγκοπή στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης, ενώ προηγουμένως ήταν ενσωματωμένη στο πλαίσιο, προσφέροντας έτσι μια αδιάσπαστη οθόνη.

Άλλο ένα στοιχείο για το οποίο είμαστε λίγο επιφυλακτικοί είναι η μπαταρία. Η Google προφανώς θα έχει ελαφρώς μικρότερη χωρητικότητα (4.560 mAh) αυτή τη φορά, και το πρώτο Pixel Fold (4.727 mAh) δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τη μακροζωία του. Ίσως ο πιο πρόσφατος επεξεργαστής Tensor της εταιρείας να βοηθήσει να αντισταθμιστεί αυτό με μια καλύτερη απόδοση.

Χρησιμοποιώ το Pixel Fold ως την καθημερινή μου συσκευή για μεγάλο μέρος του περασμένου έτους. Υπάρχει κάτι σε αυτό που εξακολουθεί να το κάνει να ξεχωρίζει. Σίγουρα, η φωτεινότητα της οθόνης δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή συγκριτικά με τα Pixel 8 και 8 Pro, όπως και τα ηχεία δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα ήχου και πολλοί προγραμματιστές εφαρμογών δεν φρόντισαν ποτέ να βελτιστοποιήσουν το λογισμικό τους για αυτή τη συσκευή. Ελπίζουμε ότι η δεύτερη έκδοση θα διορθώσει μερικά από αυτά τα μειονεκτήματα, προσφέροντας ένα καλύτερο συνολικό πακέτο – παρόλο που η τιμή του πιθανότατα θα παραμείνει πάνω από 2.000 $.

Διαβάστε περισσότερα: Google Pixel 8a: Νέα widget ‘Snapshot’ και ταπετσαρίες ‘Inside Out’

Επίσης αποκαλύπτεται ένας νέος φορτιστής USB-C 45 watt, ο οποίος πιθανότατα θα συνοδεύει τουλάχιστον ορισμένες από αυτές τις συσκευές. Ο νέος φορτιστής είναι πολύ πιο στρογγυλεμένος σε σύγκριση με τον τρέχοντα φορτιστή που η Google έχει συμπεριλάβει με τα τηλέφωνα Pixel τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS