ΑρχικήUpdatesΤο AI του Tinder θα επιλέγει τις πιο ελκυστικές φωτογραφίες σας

Το AI του Tinder θα επιλέγει τις πιο ελκυστικές φωτογραφίες σας

Το Tinder στοχεύει να βάλει τέλος στον μακροχρόνιο προβληματισμό της επιλογής φωτογραφίας προφίλ.

Η νέα λειτουργία Photo Selector χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να αναλύσει τις φωτογραφίες σας και να επιλέξει αυτές που είναι πιο πιθανό να λάβουν το πολυπόθητο δεξί swipe.

Το εργαλείο βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση από τον Αύγουστο του περασμένου έτους και είναι επιτέλους έτοιμο για prime time. Το Photo Selector πραγματοποιεί αυτόματη σάρωση ολόκληρου της κάμερας ενός smartphone, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για να επιλέξει τις καλύτερες εικόνες. Μοιάζει με μια supercharged έκδοση της ήδη υπάρχουσας λειτουργίας Smart Photos.

Διαβάστε επίσης: Tinder: Έρευνα αποκαλύπτει τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν στην εφαρμογή γνωριμιών

«Με το Photo Selector, το Tinder προσφέρει έναν ψηφιακό AI βοηθό που επιμελείται επιλεγμένες φωτογραφίες από την κάμερα των χρηστών, βελτιστοποιώντας τις ώστε να βοηθήσουν τους χρήστες να βρουν το ιδανικό τους ταίρι», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Για να ξεκινήσετε πρέπει να βγάλετε μια selfie και να επιτρέψετε την πρόσβαση στην κάμερα. Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί αυτή τη selfie για να εντοπίσει άλλες φωτογραφίες σας και παρουσιάζει μια επιλογή από τις καλύτερες και πιο φωτεινές στιγμές σας. Εσείς κάνετε τις τελικές επιλογές και στη συνέχεια είστε έτοιμοι να πλεύσετε σε πελάγη ευτυχίας!

Το Photo Selector θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες των ΗΠΑ αυτό τον μήνα, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία αναμένεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS