ΑρχικήUpdatesΑυτή η θήκη μετατρέπει το Apple Watch σας σε ένα μικροσκοπικό iPod

Αυτή η θήκη μετατρέπει το Apple Watch σας σε ένα μικροσκοπικό iPod

Αν νιώθετε νοσταλγία για το παλιό σας iPod, έχουμε υπέροχα νέα για σας. Το TinyPod είναι μια καινοτόμα θήκη για το Apple Watch — χωρίς λουράκι — που σας επιτρέπει να το κρατάτε και να το χρησιμοποιείτε σαν το αγαπημένο σας vintage MP3 player.

apple iPod

Η έκδοση των 79 $ περιλαμβάνει έναν scroll τροχό, ο οποίος περιστρέφει με φυσικότητα την ψηφιακή πρόσοψη του ρολογιού. Για 29 $, μπορείτε να αποκτήσετε μια θήκη χωρίς τον scroll τροχό, με μία δυνατότητα για άμεση πρόσβαση στην ψηφιακή κορώνα.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch κάλεσε ελικόπτερο και έσωσε τη ζωή ενός σέρφερ

Αλλά το TinyPod μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό τρόπο για να μετατρέψετε το ρολόι σας σε πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων – έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει το ρολόι σας έναν πιο ικανό σύντροφο για το τηλέφωνό σας. Πρόσφατα, έχουμε δει διάφορα gadget και μινιμαλιστικά τηλέφωνα που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να αποσυνδεθείτε ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι με τα βασικά. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά είναι ανεπαρκή, αδέξια ή απλά όχι αρκετά έξυπνα για να είναι χρήσιμα, αφήνοντας το smartphone, όπως το ξέρουμε, αήττητο.

Αυτός είναι ο λόγος που η προσέγγιση του TinyPod «αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, γίνε μέλος τους» είναι τόσο ελκυστική. Δεν αντικαθιστά το τηλέφωνό σας, αλλά έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως «το τηλέφωνό σας μακριά από το τηλέφωνο», όπως το περιγράφει η εταιρεία. Παρόλο που μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε παλιό Apple Watch στη θήκη, η ιδέα έχει μεγαλύτερη λογική με ένα μοντέλο που υποστηρίζει κινητή τηλεφωνία. Αφήστε πίσω το τηλέφωνό σας, διατηρώντας παράλληλα πρόσβαση στα βασικά, όπως μηνύματα, κλήσεις, πληρωμές μέσω κινητού και αναπαραγωγή μουσικής – το μινιμαλιστικό όνειρο ενός κινητού τηλεφώνου.

Εάν όλα αυτά σας φαίνονται γνωστά, ίσως να θυμάστε την ιδέα για μια θήκη ρολογιού εμπνευσμένη από το iPod Nano, που σχεδιάστηκε από τον Joyce Kang και παρουσιάστηκε πριν από μερικά χρόνια. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι έρχεται σύντομα, φαίνεται να μην έφτασε ποτέ στην αγορά.

Δείτε περισσότερα: Το Apple Watch Series 10 ίσως φέρει επετειακές εκπλήξεις

Η θήκη του Kang ήταν κυρίως μια νοσταλγική άσκηση, καθώς ο τροχός κύλισης ήταν εκτός λειτουργίας. Το TinyPod φαίνεται να είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα – αποστέλλεται “αυτό το καλοκαίρι”, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, και μπορείτε να παραγγείλετε ένα τώρα σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS