ΑρχικήinetΤο OnePlus Nord 4 επαναφέρει το μεταλλικό σώμα smartphone

Το OnePlus Nord 4 επαναφέρει το μεταλλικό σώμα smartphone

Η OnePlus αλλάζει το παιχνίδι των smartphone μεσαίας κατηγορίας με το τελευταίο της μοντέλο Nord 4. Το τηλέφωνο κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου στο Summer Lunch Event στο Μιλάνο, με μεταλλικό unibody και μερικά πραγματικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: OnePlus Nord 4 και OnePlus Pad 2 κυκλοφόρησαν με βελτιωμένο AI

OnePlus Nord 4

Για αρχή, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με chipset Snapdragon 7+ Gen 3 με τρεις επιλογές RAM – είτε 8GB, 12GB ή 16GB RAM. Οι διαμορφώσεις αποθήκευσης είναι οι εξής: 128 GB UFS 3.1 ή 256 GB/512 GB UFS 4.0.

Το φύλλο προδιαγραφών συνεχίζει με ένα αρκετά ευχάριστο πάνελ 6,74″ Super Fluid AMOLED που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 120 Hz και διαθέτει ανάλυση 1240 x 2772 pixels, με αποτέλεσμα περίπου 450 PPI σε αυτή τη διαγώνιο οθόνης, κάτι που είναι πολύ σεβαστό για την τιμή αυτού του τηλεφώνου.

Η κατάσταση της κάμερας του OnePlus Nord 4 είναι επίσης αρκετά αξιοπρεπής, το τηλέφωνο διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με OIS και EIS, ικανή να καταγράφει 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 8 MP ultrawide snapper. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια μόνο κάμερα selfie 16MP.

Δείτε ακόμα: Νέα διαρροή αποκαλύπτει σχεδόν όλες τις προδιαγραφές του OnePlus Watch 2R

Ωστόσο, η μπαταρία και η φόρτιση είναι οι περιοχές όπου αυτό το τηλέφωνο τα δίνει όλα. Με μια βαριά μπαταρία 5.500 mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 100 W, το Nord 4 κάνει ακόμη και ορισμένα ακριβά τηλέφωνα να φαίνονται ξεπερασμένα. Το OnePlus αναφέρει 0 έως 100% φόρτιση σε περίπου 30 λεπτά, κάτι που είναι υπέροχο. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία θα πρέπει να διατηρήσει το 80% της χωρητικότητάς της μετά από 1.600 πλήρεις κύκλους, δηλαδή περίπου πέντε χρόνια καθημερινής φόρτισης του τηλεφώνου.

Και μιλώντας για μακροζωία, το Nord 4 θα λάβει τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και έξι χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας. Το τηλέφωνο τρέχει εξαρχής το Android 14 με το Oxygen OS 14.1, και διαθέτει επίσης μερικές δροσερές λειτουργίες AI, όπως AI Audio Summary, AI Note Summar και AI Linkboost.

Δείτε επίσης: OnePlus: Κυκλοφορεί το δικό της Magic Eraser

Αν σας λείπουν τα παλιά μεταλλικά unibody τηλέφωνα και έχετε βαρεθεί με τα γυάλινα σχέδια που απαιτούν θήκη, το Nord 4 της OnePlus μπορεί να γίνει δικό σας με 429 £ / 499 € για την έκδοση 12/256 GB και 529 £ / 599 € για την κορυφαία επιλογή 16/512 GB. Οι προπαραγγελίες είναι ανοιχτές και αν το παραγγείλετε νωρίτερα, θα λάβετε δωρεάν ακουστικά Nord Buds 3 Pro TWS και έκπτωση 50 € εάν αγοράσετε το κορυφαίο μοντέλο. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 8 Αυγούστου.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS