ΑρχικήUpdatesΗ Google αποκαλύπτει το Pixel 9 Pro Fold με ένα teaser βίντεο

Η Google αποκαλύπτει το Pixel 9 Pro Fold με ένα teaser βίντεο

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Pixel 9 Pro, η Google παρουσίασε το Pixel 9 Pro Fold με ένα σύντομο teaser βίντεο.

Pixel 9 Pro Fold

Όπως συνηθίζεται με τα τηλέφωνα Pixel, οι συσκευές διαρρέουν στο διαδίκτυο, οπότε τουλάχιστον τώρα μπορούμε να σταματήσουμε τις εικασίες σχετικά με την εμφάνιση και το όνομα του επόμενου πτυσσόμενου τηλεφώνου Android της Google.

Στο teaser, η Google παρουσίασε μια σύντομη προεπισκόπηση του Pixel 9 Pro, τονίζοντας ότι το AI και το Gemini θα είναι βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Εκτός των άλλων, η Google αποκαλύπτει ξεκάθαρα διπλούς φακούς για την πίσω κάμερα, καθώς και την εξωτερική οθόνη και τον μεντεσέ.

Διαβάστε σχετικά: Google Pixel 9 Pro Fold review!

Για να επιβεβαιώσουμε τις υπόλοιπες προδιαγραφές και να λάβουμε πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις από το πρώτο Fold, πιθανόν να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την εκδήλωση παρουσίασης του hardware της Google στις 13 Αυγούστου. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το νέο μοντέλο, το 9 Pro, το Pixel Watch 3, καθώς και οποιαδήποτε άλλα προϊόντα που θα παρουσιαστούν.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Google έχει ήδη αρχίσει να δέχεται εγγραφές για ενημερώσεις σχετικά με το Pixel 9 Pro, επομένως μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Pixel 9. Ενώ μέχρι σήμερα η σελίδα παρουσίαζε μόνο το Pro, τώρα περιλαμβάνεται και το Pro Fold.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS