ΑρχικήUpdatesΤο Galaxy Tab S10 αποτελεί ένα τολμηρό βήμα για τη Samsung

Το Galaxy Tab S10 αποτελεί ένα τολμηρό βήμα για τη Samsung

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Samsung μπορεί να εξοπλίσει ορισμένες συσκευές Galaxy Tab S10 με chip της MediaTek.

galaxy tab s10

Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία προχωρά στην υλοποίηση αυτής της απόφασης, υιοθετώντας τους επεξεργαστές MediaTek για τα πιο πρόσφατα tablet της.

Αρχικά, υπήρχαν φήμες ότι ορισμένα μοντέλα του Galaxy Tab S10 θα μπορούσαν να εξοπλιστούν με τα chip MediaTek Dimensity. Ωστόσο, ο Ice Universe ανέφερε ότι όλα τα μοντέλα Galaxy Tab S10 θα διαθέτουν chip MediaTek. Αυτά τα tablet αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο του 2024.

Δείτε περισσότερα: Το νέο Samsung Galaxy δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο

Εάν αυτές αυτές οι πληροφορίες ισχύουν, πρόκειται για μια τολμηρή αλλά λογική κίνηση από τη Samsung, ειδικά καθώς οι τιμές των προηγμένων chip της Qualcomm έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. Θα είναι η πρώτη φορά σε επτά χρόνια που ένα κορυφαίο tablet Galaxy θα διαθέτει chip εκτός της Qualcomm.

Πριν από λίγες ημέρες, η αμερικάνικη έκδοση του Galaxy Tab S10+ εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench, αποκαλύπτοντας ότι η συσκευή είναι εξοπλισμένη με το τελευταίας γενιάς chip MediaTek Dimensity 9300+.

Είναι το Dimensity 9300+ αρκετά ισχυρό;

Το MediaTek Dimensity 9300+ είναι ένα κορυφαίο chip 4nm που διαθέτει οκτώ πυρήνες CPU υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά ισχυρή GPU. Περιλαμβάνει έναν πυρήνα CPU Cortex-X4 με 3,4 GHz, τρεις πυρήνες CPU Cortex-X4 που τρέχουν στα 2,85 GHz και τέσσερις πυρήνες CPU Cortex-A720 με 2 GHz.

Η GPU ARM Immortalis-G720 MC12 μπορεί να υποστηρίξει οθόνη 4K στα 120 Hz και προσφέρει HDR gaming. Οι δοκιμές έδειξαν ότι αυτή η GPU είναι πιο ισχυρή από εκείνη που βρίσκεται στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3. Το chip είναι συμβατό με DRAM LPDDR5X/LPDDR5T και αποθήκευση UFS 4.0.

Το chip περιλαμβάνει θύρα mmWave και sub-6GHz 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, NFC, και θύρα USB Type-C. Διαθέτει επίσης tri-band GPS, quad-band BDS, tri-band Galileo, dual-band QZSS, GLONASS και NavIC.

samsung galaxy s10

Διαβάστε ακόμη: Το Samsung Galaxy S25 Ultra ίσως λάβει μεγάλη αναβάθμιση κάμερας

Ο επεξεργαστής σήματος εικόνας (ISP) του Dimensity 9300+ υποστηρίζει κάμερες με αισθητήρες έως 320MP και μπορεί να εγγράψει βίντεο σε ανάλυση έως 8K στα 30fps ή 4K στα 60fps.

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και το ισχυρό hardware, η σειρά Galaxy Tab S10 αναμένεται να είναι μια εξαιρετικά ικανή συσκευή για παιχνίδια και πολλαπλές εργασίες.

Πηγή: sammobile

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS