ΑρχικήUpdatesEve: Παρουσιάζει το νέο Eve Weather με υποστήριξη Matter

Eve: Παρουσιάζει το νέο Eve Weather με υποστήριξη Matter

Η Eve παρουσίασε την έκδοση Matter του έξυπνου μετεωρολογικού σταθμού Eve Weather.

eve weather

Το νέο μοντέλο διαθέτει μεγάλη οθόνη που απεικονίζει την εξωτερική θερμοκρασία, την υγρασία και μια τοπική πρόγνωση καιρού για τις επόμενες 12 ώρες. Με την αναβάθμιση Matter, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες συνθήκες μέσω της εφαρμογής Eve ή του φωνητικού βοηθού της προτιμώμενης πλατφόρμας Matter, όπως το Amazon Alexa ή το Google Assistant. Οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Eve για να αναλύσουν, να οπτικοποιήσουν και να εξάγουν όλες τις μετρήσεις.

«Χάρη στα δεδομένα του υπερτοπικού αισθητήρα καιρού, το Eve Weather είναι απαραίτητο για την παροχή ακριβών μετρήσεων και πληροφοριών, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς αυτοματισμούς», δηλώνει ο Jerome Gackel, Διευθύνων Σύμβουλος της Eve. «Είναι όμορφο στην εμφάνιση και, με την τεχνολογία Matter, όλοι μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τις ακριβείς μετρήσεις του, ανεξαρτήτως πλατφόρμας».

Δείτε περισσότερα: iPhone Weather App: Πώς να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις κακοκαιρίας;

Με αντοχή στο νερό IPX4 και κομψό αλουμινένιο περίβλημα, το Eve Weather μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να εμφανιστεί παντού. Οι ακριβείς αισθητήρες του μετρούν τη θερμοκρασία, την υγρασία και την πίεση του αέρα ακριβώς στην πόρτα σας. Το πρωί, μπορείτε να ζητήσετε από τον αγαπημένο σας έξυπνο φωνητικό βοηθό συμβατό με Matter να σας δώσει την εξωτερική θερμοκρασία, ώστε να αποφασίσετε τι θα φορέσετε με βάση την πρόγνωση.

Το Eve Weather αναλύει αυτόματα τις τοπικές αλλαγές της ατμοσφαιρικής πίεσης, προβάλλοντας τον καιρό για τις επόμενες δώδεκα ώρες. Με μια ματιά στην οθόνη ή στην εφαρμογή Eve για iPhone και iPad, θα ξέρετε αν θα έχει ήλιο, συννεφιά, βροχή ή καταιγίδα. Επιπλέον, καταγράφει και απεικονίζει τις καιρικές συνθήκες με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας την εξαιρετικά χρήσιμη για όσους ασχολούνται με τη συντήρηση κήπων.

Το Matter στοχεύει να απλοποιήσει τη σύνδεση των συσκευών σας με όλους τους φωνητικούς βοηθούς, επιτρέποντας σε κάθε μέλος του σπιτιού να έχει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στους αισθητήρες της Eve Weather μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας, είτε πρόκειται για iPhone, Android τηλέφωνο, Amazon Alexa, Siri ή Google Assistant. Δημιουργημένο από κοινού από την Amazon, Apple, Google, Samsung, Eve και πολλούς άλλους κατασκευαστές έξυπνων σπιτιών, το Matter εξαλείφει τα προβλήματα αποκλεισμού σε συγκεκριμένες πλατφόρμες.

eve weather matter

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή Weather της Apple βγήκε εκτός λειτουργίας

Οι συσκευές με δυνατότητα Matter ενσωματώνονται σε οποιαδήποτε συμβατή πλατφόρμα, επιτρέποντας σε όλο το σπίτι να έχει πρόσβαση και να ελέγχει συσκευές μέσω όλων των μεγάλων smartphone και φωνητικών βοηθών.

Η έκδοση HomeKit του Eve Weather εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη, ενώ η Eve προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση firmware Matter για τις υπάρχουσες συσκευές. Η νέα έκδοση Matter είναι πλέον διαθέσιμη στο Amazon και στο κατάστημα της Eve.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS