ΑρχικήinetGoogle και Team USA παρουσιάζουν το AI στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Google και Team USA παρουσιάζουν το AI στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με εκατομμύρια να προετοιμάζονται για να παρακολουθήσουν τους καλύτερους αθλητές του κόσμου να διαγωνίζονται στο Παρίσι, η Google εκμεταλλεύεται τα φώτα της δημοσιότητας για να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες AI της και όλα όσα έχει να προσφέρει το Gemini κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Δείτε επίσης: Η Samsung αποκτά AI startup για πιο προσωπoποιημένο Galaxy AI

Google AI Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Google ενώνει τις δυνάμεις της με την Team USA και το NBCUniversal για να ρίξει φως στις εύχρηστες λειτουργίες AI μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, διαδικτυακού περιεχομένου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με αθλητές της Team USA και αστέρια του NBC, η Google θα τονίσει πώς οι τελευταίες αναβαθμίσεις της στην Αναζήτηση, στην Πλατφόρμα Χαρτών Google και στο Gemini AI, μπορούν να διευκολύνουν την κατάδυση και την εξερεύνηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Αρχικά, το Search’s AI Overviews, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ πριν από λίγους μήνες, θα σας δώσει ένα γρήγορο στιγμιότυπο και συνδέσμους για να βουτήξετε βαθύτερα στα αγαπημένα σας αθλήματα ή αθλητές.

Δείτε ακόμα: Ευπάθειες στο SAP AI εκθέτουν δεδομένα πελατών σε κυβερνοεπιθέσεις

Η Google εξηγεί ότι το AI Overviews μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις λωρίδες κολύμβησης, να μάθετε τους κανόνες του Ολυμπιακού μπάσκετ ή να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τους οδηγούς δρομείς στον Παραολυμπιακό Στίβο. Οι εκφωνητές των Ολυμπιακών Αγώνων του NBC θα δείξουν πώς ακριβώς λειτουργεί το Search’s AI Overviews κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους.

Το Google Lens, το Circle to Search, το Immersive View στο Google Maps και το Gemini θα συμμετάσχουν επίσης καθώς οι Ολυμπιονίκες και οι Παραολυμπιονίκες των ΗΠΑ τα χρησιμοποιούν για να εξερευνήσουν την πόλη. Επιπλέον, τα Photorealistic 3D Tiles της πλατφόρμας Google Maps, τα οποία παρέχουν ρεαλιστικές 3D προβολές τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο, θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του NBCU.

Τέλος, το Gemini θα βοηθήσει τον «κύριο σχολιαστή σούπερ θαυμαστών» του NBC, Leslie Jones, να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους Αγώνες του Παρισιού και να δώσει πληροφορίες για την Ομάδα των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Το κύκνειο άσμα της Meizu είναι ένα οικονομικό τηλέφωνο με AI

Τον τελευταίο καιρό, η Google ασχολείται αποκλειστικά με το AI, προωθώντας τις προόδους της με κάθε τρόπο, ακόμα και μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων. Η επίδειξη του τρόπου με τον οποίο οι λειτουργίες AI σε κινητά μπορούν να είναι πρακτικές και χρήσιμες στην καθημερινή ζωή είναι μια έξυπνη κίνηση, ειδικά με τη σειρά Pixel 9 που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Τα νέα τηλέφωνα αναμένεται να φορτωθούν με όλα τα τελευταία καλούδια τεχνητής νοημοσύνης που έχει να προσφέρει η Google.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS