ΑρχικήinetΤο Gemini για Android δοκιμάζει μια νέα φωνή

Το Gemini για Android δοκιμάζει μια νέα φωνή

Η Google, είπε ότι το Gemini θα προσφέρει δέκα φωνές με φυσικό ήχο και δεν θα διαθέτει μόνο αυτήν στην οποία περιοριζόμαστε αυτήν τη στιγμή, όπως αναφέρθηκε στο I/O 2024. Τώρα οι δοκιμές αυτών των νέων φωνών Gemini φαίνεται να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Το Gemini επιτέλους διαθέσιμο σε περισσότερα τηλέφωνα Android

Gemini νέα φωνή

Από την κυκλοφορία του, το Gemini έχει χρησιμοποιήσει μια αντρική φωνή για να διαβάζει τις απαντήσεις.

Η ενεργοποίηση του Gemini στο Android σήμερα αποκαλύπτει και μια νέα γυναικεία φωνή.

Η νέα φωνή στο Gemini είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για Android συσκευές, με την εφαρμογή iOS και το πρόγραμμα-πελάτη ιστού να παραμένουν αμετάβλητα. Από σήμερα, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της φωνής ξανά στις ρυθμίσεις. Η Google θα μπορούσε να κάνει δοκιμές πριν από την ευρύτερη κυκλοφορία τους.

Δείτε ακόμα: Το Gemini μπορεί να λάβει υποστήριξη για το Google Assistant Routines

Το Google Assistant προσφέρει τώρα 12 φωνές που χρησιμοποιούν χρώματα για ονόματα. Το Gemini πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει την ίδια στρατηγική για τις καινούργιες φωνές του.

Το Google Gemini είναι ένα προηγμένο έργο AI που στοχεύει να ξεπεράσει τα όρια της μηχανικής εκμάθησης και της τεχνητής νοημοσύνης. Με έμφαση στην ανάπτυξη μοντέλων που μπορούν να επεξεργάζονται και να κατανοούν τεράστιες ποσότητες δεδομένων, το Google Gemini πρόκειται να φέρει επανάσταση σε διάφορους κλάδους.

Δείτε επίσης: Apple: Μετά το ChatGPT θα φέρει και το Gemini στις συσκευές;

Το έργο αξιοποιεί αλγόριθμους και νευρωνικά δίκτυα τελευταίας τεχνολογίας για τη βελτίωση της ακρίβειας, της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης σε εργασίες που κυμαίνονται από την επεξεργασία φυσικής γλώσσας έως την όραση υπολογιστή. Ενσωματώνοντας αυτά τα εξελιγμένα εργαλεία, το Google Gemini επιδιώκει να δημιουργήσει πιο διαισθητικά και έξυπνα συστήματα που μπορούν να αλληλεπιδρούν καλύτερα με τους ανθρώπινους χρήστες και να προσαρμόζονται δυναμικά στις ανάγκες τους.

Πηγή: 9to5google

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS