ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε το iOS 18 στο iPhone σας

Πώς να κατεβάσετε το iOS 18 στο iPhone σας

Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε μερικές από τις πιο πρόσφατες νέες δυνατότητες στο iOS 18, θα χαρείτε να μάθετε ότι η Apple κυκλοφόρησε επιτέλους τον πρώτο γύρο των δημόσιων beta για τη φετινή μεγάλη κυκλοφορία λογισμικού iPhone. Αν και είναι πιθανό να κυκλοφορήσει για όλους τον Σεπτέμβριο μαζί με τα μοντέλα iPhone 16 του τρέχοντος έτους, οι χρήστες που θα το υιοθετήσουν μπορούν τώρα να ρίξουν μια κλεφτή ματιά χωρίς να διακινδυνεύσουν τις αβεβαιότητες της εκτέλεσης μιας beta για προγραμματιστές.

Δείτε επίσης: Apple: Τί να περιμένετε από τη δημόσια beta έκδοση iOS 18;

Εάν είστε πρόθυμοι να ζήσετε στα άκρα και να εγκαταστήσετε λογισμικό beta στο κύριο iPhone σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή, κάνοντας πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας. Αυτή είναι μια καλή ιδέα πριν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε σημαντική ενημέρωση iOS, αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να παραβλεφθεί κατά την εγκατάσταση μιας έκδοσης beta.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δημόσια έκδοση beta του iOS 18 είναι να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα λογισμικού Beta της Apple, καταχωρώντας το Apple ID σας και συμφωνώντας με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε πλήρη επίγνωση του τι βρίσκεστε.

Βήμα 1: Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του προγράμματος λογισμικού Apple Beta στη διεύθυνση beta.apple.com.

Βήμα 2: Επιλέξτε το μπλε κουμπί Εγγραφή.

Βήμα 3: Στην επόμενη οθόνη, συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 4: Απαντήστε σε οποιαδήποτε άλλα κανονικά μηνύματα κατά τη διαδικασία σύνδεσης. Όταν φτάσετε στη σελίδα Συμφωνίας λογισμικού Apple Beta, διαβάστε τη και επιλέξτε το μπλε κουμπί Συμφωνώ.

Βήμα 5: Αφού συμφωνήσετε, θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα του προγράμματος λογισμικού beta. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο εδώ. Απλώς συνεχίστε στην επόμενη ενότητα για να εγκαταστήσετε την beta έκδοση.

Δείτε ακόμα: iOS 18: Μάθετε για το νέο άλμπουμ “Recovered” στην εφαρμογή Photos

Εγκαταστήστε το iOS 18 beta στο iPhone σας

Αφού συμφωνήσετε με τους όρους του προγράμματος Apple Beta Software, η πρόσβαση στην έκδοση beta είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός διακόπτη. Δεν υπάρχουν πλέον περίπλοκα προφίλ διαμόρφωσης για εγκατάσταση όπως παλιά. Το iOS πλέον απλώς ελέγχει την καταλληλότητα του Apple ID σας. Εάν έχετε εγγραφεί, μια νέα επιλογή για να λάβετε τις beta θα εμφανιστεί ως δια μαγείας στην ενότητα Ενημερώσεις λογισμικού.

Δείτε πώς μπορείτε να το βρείτε και να ενεργοποιήσετε τις λήψεις beta iOS στο iPhone σας:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

Βήμα 2: Επιλέξτε Γενικά.

Βήμα 3: Επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού.

Βήμα 4: Επιλέξτε Ενημερώσεις Beta. Σημειώστε ότι αυτό θα εμφανιστεί μόνο εάν το iPhone σας αναγνωρίσει ότι το Apple ID σας είναι μέρος ενός προγράμματος beta.

Βήμα 5: Επιλέξτε το iOS 18 Public Beta.

Βήμα 6: Επιλέξτε Πίσω από την επάνω αριστερή γωνία. Θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη ενημέρωσης λογισμικού και το iOS 18 Beta θα εμφανιστεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε επίσης: Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18;

Βήμα 7: Επιλέξτε Ενημέρωση τώρα για να ξεκινήσετε τη λήψη και την εγκατάσταση του iOS 18 beta.

Πηγή:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS