ΑρχικήUpdatesΜε το iOS 18, μπορείτε να ανοίγετε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να ξεκλειδώνετε...

Με το iOS 18, μπορείτε να ανοίγετε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να ξεκλειδώνετε το iPhone σας

Ξεχνώντας για λίγο το Apple Intelligence, υπάρχουν πολλές νέες λειτουργίες εκτός AI που θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες iPhone φέτος με το iOS 18.

ios 18

Μπορείτε να κλειδώσετε μια εφαρμογή και να απαιτείται η χρήση Face ID ή κωδικού πρόσβασης για να την ανοίξετε. Επίσης, μπορείτε να αποκρύψετε μια εφαρμογή, ώστε να μην εμφανίζεται στην αρχική σας οθόνη. Με το iOS 18, θα μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη μετακινώντας τα ή επιλέγοντας ένα έγχρωμο θέμα. Επιπλέον, όταν στέλνετε ένα μήνυμα, μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή του με την επιλογή “Αποστολή αργότερα” και τέλος, υπάρχει υποστήριξη για μηνύματα RCS.

Διαβάστε περισσότερα: Το Apple Intelligence και ένα καλύτερο Siri ενδέχεται να έρθουν στα iPhone

Το iOS 18 εισάγει πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας που σας επιτρέπει να ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Χάρη στη νέα δυνατότητα της Apple να προσαρμόζετε τις συντομεύσεις της οθόνης κλειδώματος—που μέχρι τώρα άνοιγαν τον φακό στα αριστερά και την κάμερα στα δεξιά—θα μπορείτε να εκκινήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPhone σας. Πόσο ωραίο είναι αυτό;

Μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο για την επίσημη κυκλοφορία του iOS 18 ή να δοκιμάσετε την τύχη σας με την εγκατάσταση της Δημόσιας Beta του iOS 18, ελπίζοντας ότι οι λειτουργίες που χρειάζεστε δεν θα επηρεαστούν και να απολαύσετε τις νέες δυνατότητες. Συνιστούμε τη Δημόσια Beta έναντι της Developer Beta, καθώς η δημόσια beta έκδοση κυκλοφορεί μετά την αφαίρεση της Developer Beta, δίνοντας στην Apple χρόνο να επιδιορθώσει τυχόν σημαντικά ζητήματα.

Αφού εγκαταστήσετε το iOS 18 beta, πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη κλειδώματος και επιλέξτε το μπλε κουμπί “Προσαρμογή”. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή “Κλείδωμα οθόνης” και θα δείτε δύο κουμπιά “-“, ένα δίπλα στο εικονίδιο κάτω αριστερά και ένα δίπλα στο εικονίδιο κάτω δεξιά. Πατήστε το κουμπί δίπλα στο εικονίδιο που θέλετε να αντικαταστήσετε και μετά πατήστε το κουμπί “+”. Επιλέξτε “Άνοιγμα εφαρμογής” και στη συνέχεια διαλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να ανοίξετε από την οθόνη κλειδώματος. Τέλος, πατήστε στο “Τέλος”. Και αυτό είναι όλο.

ios 18

Δείτε σχετικά: Apple: Τί να περιμένετε από τη δημόσια beta έκδοση iOS 18;

Για να εγκαταστήσετε το iOS 18 Public Beta στο iPhone σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού. Πατήστε την επιλογή “Beta Updates” και επιλέξτε το iOS 18 Public Beta. Έπειτα, επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα πατώντας το κουμπί πίσω στην επάνω αριστερή γωνία. Θα εμφανιστεί η πρόσκλησή σας για ενημέρωση στην έκδοση beta. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS