ΑρχικήGamingΗ Warner Bros. αποκτά το στούντιο «MultiVersus»

Η Warner Bros. αποκτά το στούντιο «MultiVersus»

Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της Player First Games, ενσωματώνοντας στην ομάδα της το MultiVersus.

warner bros multiversus

Σε επίσημη δήλωση προς το IGN, η Warner Bros. επιβεβαίωσε ότι οι συνιδρυτές Tony Huynh και Chris White θα παραμείνουν επικεφαλής του στούντιο, το οποίο ανέπτυξε το δημοφιλές brawler που θυμίζει το Smash Bros. Το MultiVersus κυκλοφόρησε επίσημα τον Μάιο, μετά από πρώιμη πρόσβαση και ανοικτές εκδόσεις beta το 2022 και το 2023.

Διαβάστε ακόμη: Η Warner Bros. Discovery αυξάνει την τιμή του Max

«Εργαζόμαστε πάνω στη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού του MultiVersus όσο το δυνατόν περισσότερο και η ενσωμάτωση της ομάδας ανάπτυξής μας στον εκδότη αποτελεί την καλύτερη λύση για τους χρήστες

Η ανακοίνωση έγινε πριν από την κυκλοφορία του MultiVersus Season 2, η οποία αναμένεται αύριο. Εκτός από τη δυνατότητα κατάταξης, η νέα σεζόν θα προσθέσει τους Samurai Jack και Beetlejuice, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σε μια σειρά από άλλους χαρακτήρες της Warner Bros, όπως τον Agent Smith, τον Joker και άλλους.

Οι κριτικές για το MultiVersus ήταν κυρίως θετικές από την κυκλοφορία του. Στη δική μας κριτική αναφέραμε: “Το MultiVersus είναι ένας δυναμικός και διασκεδαστικός ανταγωνιστικός μαχητής πλατφόρμας που επιβραβεύει τους παίκτες που μαθαίνουν τα δυνατά και αδύναμα σημεία του εκλεκτικού καστ χαρακτήρων του και συνεργάζονται ως ομάδα. Η έμφαση του στο online 2v2 το διαφοροποιεί από το Smash Bros., προσδίδοντάς του μοναδικότητα. Παρά την περιορισμένη επιλογή σταδίων και χαρακτήρων, τα θεμέλιά του είναι ήδη σταθερά”.

Ο πρόεδρος της Warner Bros. Games, David Haddad, δήλωσε: “Εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε με την Player First Games για να δημιουργήσουμε και να λανσάρουμε το MultiVersus, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε αυτή την ταλαντούχα ομάδα στη Warner Bros. Games. Η λαμπερή και δημιουργική ομάδα της Player First Games ενισχύει τις εκτεταμένες αναπτυξιακές μας δυνατότητες”.

warner bros multiversus

Δείτε επίσης: Και η Warner Bros βάζει τέλος στο διαμοιρασμό λογαριασμών

Η Player First Games είναι μέρος ενός δικτύου στούντιο που περιλαμβάνει επίσης τις NetherRealm Studios, TT Games, Monolith Productions και Avalanche Software. Η Warner Bros. Games πρόσφατα αντιμετώπισε απολύσεις λόγω του κλεισίματος του παιχνιδιού για κινητά Mortal Kombat: Onslaught και τις δυσκολίες κυκλοφορίας του Suicide Squad: Kill the Justice League. Παρόλα αυτά, η Warner Bros. Games δήλωσε ότι θα συνεχίσει να επενδύει σε παιχνίδια live streaming υπηρεσίας, όπως το MultiVersus.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS