ΑρχικήUpdatesΤο Meta AI γίνεται multilingual και αποκτά νέες λειτουργίες!

Το Meta AI γίνεται multilingual και αποκτά νέες λειτουργίες!

Το Meta AI κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023 χρησιμοποιώντας το γλωσσικό μοντέλο Llama 2.

meta ai multilingual

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά για τον AI βοηθό της, καθώς και ένα νέο γλωσσικό μοντέλο για την υποστήριξή του: το Llama 3.1.

Αυτές οι ενημερώσεις διευρύνουν το κοινό που μπορεί να έχει πρόσβαση στο Meta AI. Με την προσθήκη της Αργεντινής, της Χιλής, της Κολομβίας, του Ισημερινού, του Μεξικού, του Περού και του Καμερούν, ο βοηθός είναι πλέον διαθέσιμος σε 22 χώρες. Επιπλέον, υποστηρίζεται σε νέες γλώσσες: Γαλλικά, Γερμανικά, Χίντι, Χίντι σε ρωμανική γραφή, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά. Ωστόσο, ορισμένες από τις νέες δυνατότητες είναι, προς το παρόν, περιορισμένες ανάλογα με την τοποθεσία ή τη γλώσσα.

Διαβάστε ακόμη: Το Imagine with Meta AI εκπαιδεύτηκε σε 1,1 δις φωτογραφίες από Instagram και Facebook

Η Meta κυκλοφορεί ένα beta εργαλείο με την ονομασία “Imagine Me” σε όλη την Αμερική. Το εργαλείο αυτό επιτρέπει τη δημιουργία εικόνων με μηνύματα όπως “Φαντάσου με να κάνω σέρφινγκ” ή “Φαντάσου με σε έναν σουρεαλιστικό πίνακα”, και ο βοηθός AI θα το δημιουργήσει χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του ατόμου. Επιπλέον, η Meta προσθέτει νέους τρόπους βελτίωσης μιας εικόνας, όπως η αφαίρεση, η αλλαγή ή η επεξεργασία του περιεχομένου της.

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει τη δημιουργία εικόνας, όπως μια πάπια, με το εργαλείο “Imagine me”. Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε στο Meta AI την εντολή “Άλλαξε την πάπια σε γάτα”. Τον επόμενο μήνα, θα προστεθεί ένα κουμπί “Επεξεργασία με AI” για περαιτέρω βελτιστοποίηση των εικόνων. Η εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας εικόνας με το Meta AI μέσω streaming, σχολίων, ιστοριών ή μηνυμάτων στο Facebook, το Instagram, το WhatsApp και το Messenger. Αυτή η δυνατότητα αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, αλλά μόνο στα αγγλικά.

meta AI

Δείτε επίσης: Το Meta AI εκπαιδεύτηκε από Facebook και Instagram

Ακολουθεί η κυκλοφορία του Llama 3.1 405B, του νέου μοντέλου ανοιχτού κώδικα AI της Meta. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο WhatsApp ή στο meta.ai για εργασίες όπως η επίλυση μαθηματικών προβλημάτων και η κωδικοποίηση. Η Meta δεσμεύεται να ενημερώνει την τεχνολογία AI της κάθε δύο εβδομάδες, με τις νέες δυνατότητες και γλώσσες να είναι καθ’ οδόν.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS