ΑρχικήUpdatesApple: Εργάζεται στη μείωση της υπερθέρμανσης στο iPhone 16

Apple: Εργάζεται στη μείωση της υπερθέρμανσης στο iPhone 16

Λίγο μετά την κυκλοφορία των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max τον περασμένο Σεπτέμβριο, ορισμένοι χρήστες άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερθέρμανσης στις συσκευές τους.

iphone 16 υπερθέρμανση

Η Apple τελικά αντιμετώπισε το πρόβλημα με μια ενημέρωση στο iOS 17. Ωστόσο, πιθανόν να κάνει ένα βήμα παραπάνω με τα μοντέλα iPhone 16, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος. Οι νέες συσκευές αναμένονται να ενσωματώνουν βελτιωμένες δυνατότητες και καινοτόμες τεχνολογίες που θα ανεβάσουν τον πήχη στην αγορά των smartphones.

Δείτε περισσότερα: Το foldable iPhone έρχεται το 2026 με ιδιαίτερο σχεδιασμό

Σύμφωνα με μια έγκυρη πηγή, τα μοντέλα iPhone 16 θα είναι εξοπλισμένα με ένα «μεγαλύτερο φύλλο γραφίτη» στο εσωτερικό τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανή υπερθέρμανση. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνουν μια φήμη του περασμένου Νοεμβρίου, σύμφωνα με την οποία τα συγκεκριμένα μοντέλα θα διαθέτουν βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης θερμότητας.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ενώ τα μοντέλα «Pro» θα διατηρήσουν την ίδια εμφάνιση με ελαφρώς μεγαλύτερο πλαίσιο, τα τυπικά μοντέλα iPhone 16 θα διαθέτουν έναν επανασχεδιασμό της πίσω κάμερας.

Διαβάστε ακόμη: Apple iPhone 15 Pro Max: Οι χρήστες αναφέρουν burn-in οθόνης

Η εσωτερική ανασχεδίαση ενδέχεται να εφαρμοστεί σε όλα τα μοντέλα του iPhone 16 για βελτιωμένη διαχείριση της θερμότητας. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους με περισσότερες λεπτομέρειες για τις συσκευές μόλις έχουμε επιπλέον πληροφορίες.

Λοιπόν, υπερθερμαίνεται η συσκευή σας ακόμη και μετά τη διόρθωση του προβλήματος από την Apple;

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS