ΑρχικήUpdatesΜε το iOS 18 beta μπορείτε να διατηρήσετε οργανωμένες τις σημειώσεις σας...

Με το iOS 18 beta μπορείτε να διατηρήσετε οργανωμένες τις σημειώσεις σας στην εφαρμογή “Notes”

Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη δημόσια beta του iOS 18 στις 15 Ιουλίου, ένα μήνα σχεδόν μετά την ανακοίνωση της ενημέρωσης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της.

ios 18 beta notes

Αυτή η beta έκδοση προσφέρει στους προγραμματιστές και beta δοκιμαστές των iPhone μια πληθώρα νέων δυνατοτήτων, όπως προσαρμόσιμες οθόνες αρχικής και κλειδώματος. Επιπλέον, βελτιώνει την οργάνωση της εφαρμογής Notes με τη χρήση πτυσσόμενων ενοτήτων.

Δείτε περισσότερα: Με το iOS 18, μπορείτε να ανοίγετε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να ξεκλειδώνετε το iPhone σας

Δεδομένου ότι το iOS 18 βρίσκεται ακόμα σε beta στάδιο, συνιστάται να το κατεβάσετε σε μια δευτερεύουσα συσκευή και όχι στην κύρια. Επειδή δεν είναι η τελική έκδοση του iOS 18, ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι περιορισμένη.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η τελική έκδοση του iOS 18, επομένως ενδέχεται να προστεθούν ακόμη περισσότερες δυνατότητες στο iPhone σας όταν κυκλοφορήσει το iOS 18. Η Apple δήλωσε ότι το iOS 18 θα είναι διαθέσιμο στο κοινό αυτό το φθινόπωρο, αν και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Αν έχετε εγκαταστήσει την beta έκδοση του iOS 18 σε μια συσκευή, μπορείτε να δημιουργήσετε αναδιπλούμενες ενότητες στα Notes (Σημειώσεις) για να διατηρήσετε την εφαρμογή οργανωμένη.

Πώς να δημιουργήσετε πτυσσόμενες ενότητες στις Σημειώσεις

1. Ανοίξτε τις Σημειώσεις.

2. Πατήστε το κουμπί νέας σημείωσης — το τετράγωνο με ένα στυλό — στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Προσθέστε έναν τίτλο στη σημείωση, όπως εβδομάδες του μήνα.

4. Πατήστε το Aa στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου σας. Ίσως χρειαστεί να πατήσετε το σύμβολο συν (+) στην επάνω γωνία του πληκτρολογίου σας για να ανοίξετε τη γραμμή εργαλείων.

5. Πατήστε Επικεφαλίδα ή Υπότιτλος για να ονομάσετε τις ενότητες σας, όπως τις ημέρες της εβδομάδας.

6. Συμπληρώστε τις πληροφορίες κάτω από τις επικεφαλίδες και τις υποεπικεφαλίδες σας.

7. Πατήστε το κενό ακριβώς μπροστά από τις επικεφαλίδες ή τις υπότιτλες σας και ένα κάτω βέλος θα εμφανιστεί στα αριστερά τους.

8. Πατήστε αυτό το βέλος για να συμπτυχθεί όλο το περιεχόμενο κάτω από την επικεφαλίδα ή τον υπότιτλο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε το iOS 18 στο iPhone σας

iOS 18 notes

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επικεφαλίδες δεν θα συγχωνεύονται μεταξύ τους, σε αντίθεση με τους υπότιτλους και τους τίτλους. Ωστόσο, εάν προσθέσετε κάτι κάτω από μια επικεφαλίδα, αυτό μπορεί να συγχωνευτεί με την επικεφαλίδα. Επιπλέον, όλα θα συγχωνευτούν κάτω από έναν τίτλο, εάν υπάρχουν περισσότεροι από ένας τίτλοι μέσα σε μια σημείωση.

Τώρα μπορείτε να διατηρείτε την εφαρμογή Notes οργανωμένη και τακτοποιημένη. Χρησιμοποιώ αυτή τη λειτουργία για να παρακολουθώ την πορεία της εργασιακής μου εβδομάδας, καθώς και τις συναντήσεις μου. Έτσι, μπορώ εύκολα να ανατρέχω σε ό,τι δούλευα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ή να υπενθυμίζω στον εαυτό μου τι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης στις 13:00 και όχι στη συνάντηση στις 13:30.

Το iOS 18 βρίσκεται ακόμη σε έκδοση beta, οπότε αυτές οι λειτουργίες μπορεί να παρουσιάζουν προβλήματα ή να μη λειτουργούν σωστά.

Δείτε ακόμα: Apple: Τί να περιμένετε από τη δημόσια beta έκδοση iOS 18;

Πιθανότατα θα υπάρξουν αρκετές ακόμα beta εκδόσεις πριν την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος στο κοινό, δίνοντας αρκετό χρόνο στην Apple να επιλύσει τυχόν ζητήματα.

Πηγή: cnet

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS