ΑρχικήinetΤο Spotify θα βοηθάει στην πρόληψη αυτοτραυματισμών

Το Spotify θα βοηθάει στην πρόληψη αυτοτραυματισμών

Το Spotify στοχεύει στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου διαδικτυακού περιβάλλοντος για τους νέους, βοηθώντας στην πρόληψη αυτοτραυματισμών.

Δείτε επίσης: Το Spotify κυκλοφορεί μια ισπανόφωνη version του AI DJ

Spotify πρόληψη αυτοτραυματισμών

Υπάρχει μία πρόσφατη αναφορά της Marcelina Slota (Επικεφαλής του Spotify Platform Integrity) που το επιβεβαιώνει.

Με την ασφάλεια να αποτελεί «ύψιστη προτεραιότητα» για το Spotify, η εταιρεία στοχεύει να διευκολύνει τους νέους και τους γονείς να κατανοήσουν και να περιηγηθούν στον ψηφιακό κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Spotify ανακοίνωσε έναν νέο Οδηγό Γονέων για να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια και εντάχθηκε στον Tech Coalition, για να μοιραστεί τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο για την προάσπιση της ασφάλειας των νέων.

Ο Tech Coalition είναι ένας οργανισμός που ενώνει την παγκόσμια βιομηχανία τεχνολογίας, στην οποία περιλαμβάνεται και το Spotify, για να προωθήσει ένα ασφαλέστερο διαδικτυακό περιβάλλον για τους νέους, αποτρέποντας και καταπολεμώντας τη διαδικτυακή σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση παιδιών και προωθεί την πρόληψη αυτοτραυματισμών.

Αυτή η συνεργασία επεκτείνει το δίκτυο αξιόπιστων τρίτων εμπειρογνωμόνων του Spotify που συμβουλεύουν τις ομάδες του σχετικά με την κυκλοφορία πολιτικών και προϊόντων με ασφάλεια.

Δείτε ακόμα: Spotify: Οι χρήστες μπορούν τώρα να αφήνουν σχόλια σε podcast

Εκτός από τη συνεργασία με παγκόσμιους ειδικούς, το Spotify εργάζεται για να δημιουργήσει μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους νέους με διάφορους τρόπους, όπως:

Καθιέρωση πολιτικής μηδενικής ανοχής σε περιεχόμενο που εκμεταλλεύεται παιδιά και Κανόνες πλατφόρμας που απαγορεύουν παράνομες ή/και καταχρηστικές συμπεριφορές που θα μπορούσαν να βλάψουν τα παιδιά.
Αξιοποίηση σημάτων μηχανικής εκμάθησης και δημιουργία μηχανισμών αναφοράς χρηστών για τον εντοπισμό πιθανών παραβιάσεων πολιτικής ή/και νομικών παραβάσεων.
Ομάδες στελέχωσης όλο το εικοσιτετράωρο για έλεγχο και έγκαιρη κατάργηση δυνητικά παραβατικού ή άσεμνου περιεχομένου.
Σύνδεση δυνητικά ευάλωτων χρηστών με πόρους ψυχικής υγείας όταν αναζητούν περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτοκτονία, αυτοτραυματισμό και διαταραχές διατροφής.

Οι προαναφερθέντες πόροι ψυχικής υγείας του Spotify περιλαμβάνουν το National Suicide Prevention Lifeline των ΗΠΑ, το TREVOR Project, τις εθνικές υπηρεσίες διατροφικών διαταραχών και πολλά άλλα για την πρόληψη αυτοτραυματισμών και άλλων επικίνδυνων πρακτικών.

Έτσι, εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε παλεύει ή σκέφτεται να αυτοτραυματιστεί, υπάρχουν τρόποι να λάβετε βοήθεια. Εάν ανησυχείτε για αυτοτραυματισμό, χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ ή κατάθλιψη, μιλήστε με κάποιον ή απευθυνθείτε σε έναν από τους οργανισμούς που αναφέρονται παραπάτω για επαγγελματική υποστήριξη.

Δείτε επίσης: Το Spotify Jam μπορεί σύντομα να αποκτήσει λειτουργία συνομιλίας

Το Spotify έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο που καταναλώνουμε τη μουσική, προσφέροντας μια τεράστια βιβλιοθήκη τραγουδιών, άλμπουμ και podcast στα χέρια μας. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να μοιράζονται λίστες αναπαραγωγής, να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες μέσω εξατομικευμένων προτάσεων και να απολαμβάνουν την ευκολία της ροής των αγαπημένων τους κομματιών σε διάφορες συσκευές. Τώρα όμως το Spotify, δείχνει και το ανθρώπινό του πρόσωπο, βοηθώντας παιδιά και νέους που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα και επιδιώκει την πρόληψη αυτοτραυματισμών.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS