ΑρχικήinetΤο Apple Intelligence θα δημιουργεί Playlist Artwork στο iOS 18

Το Apple Intelligence θα δημιουργεί Playlist Artwork στο iOS 18

Το iOS 18 θα διαθέτει τη δυνατότητα δημιουργίας Playlist Artwork στο Apple Music, χρησιμοποιώντας γενετικό AI, όπως προτείνει ένας κώδικας beta.

Δείτε επίσης: Με το iOS 18 beta μπορείτε να διατηρήσετε οργανωμένες τις σημειώσεις σας στην εφαρμογή “Notes”

Playlist Artwork iOS 18

Η Apple φαίνεται ότι ετοιμάζεται να εισάγει μια νέα δυνατότητα στο iOS 18 που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες Playlist Artwork στο Apple Music χρησιμοποιώντας το Apple Intelligence. Η δυνατότητα, που αποκαλύφθηκε στον κώδικα iOS 18 beta 4 από το 9to5Mac, θα επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργήσουν μοναδικές εικόνες προσαρμοσμένες στις λίστες αναπαραγωγής τους χρησιμοποιώντας το Image Playground.

Στον πυρήνα αυτής της νέας λειτουργικότητας βρίσκεται ένα νέο κουμπί “Δημιουργία εικόνας“, το οποίο θα βλέπουν οι χρήστες κατά την επεξεργασία των λιστών αναπαραγωγής τους. Μόλις πατήσετε, αυτό το κουμπί θα ενεργοποιήσει το Image Playground, ένα εργαλείο που παρουσιάστηκε στο WWDC νωρίτερα φέτος. Το Image Playground δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν νέες εικόνες εισάγοντας γραπτές εντολές. Αυτές οι εικόνες που δημιουργούνται μέσω τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να διαφέρουν σε εμφάνιση, προσφέροντας κινούμενα σχέδια, εικονογράφηση και στυλ σκίτσων, αν και δεν υποστηρίζει τη δημιουργία φωτορεαλιστικών εικόνων. Οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν τις προτιμήσεις τους για το έργο τέχνης και η Apple Music θα παράγει πολλές επιλογές που ταιριάζουν με το θέμα ή το περιεχόμενο της λίστας αναπαραγωγής.

Δείτε ακόμα: Με το iOS 18, μπορείτε να ανοίγετε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να ξεκλειδώνετε το iPhone σας

Όπως και άλλες λειτουργίες Apple Intelligence, δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις εκδόσεις beta του iOS 18. Αρχικά, ορισμένες λειτουργίες Apple Intelligence αναμενόταν να συμπεριληφθούν στις καλοκαιρινές εκδόσεις beta. Ωστόσο, αυτές οι αναφορές αφαιρέθηκαν στη συνέχεια από τον ιστότοπο της Apple. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Bloomberg, ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης ενδέχεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το 2025. Δεδομένου ότι το Apple Intelligence δεν έχει εμφανιστεί στην έκδοση beta 4, φαίνεται πιθανό ότι η πλήρης κυκλοφορία μπορεί να αναβληθεί μέχρι το iOS 18.1 ή νεότερη έκδοση. Το iOS 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με μια προεπισκόπηση beta που είναι ήδη προσβάσιμη σε προγραμματιστές και δημόσιους χρήστες beta.

Δείτε επίσης: iOS 18: Μάθετε για το νέο άλμπουμ “Recovered” στην εφαρμογή Photos

Το Apple Intelligence αναφέρεται στην καινοτόμο χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης στο οικοσύστημα της Apple. Αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το Siri, τον φωνητικό βοηθό που μπορεί να κατανοήσει και να ανταποκριθεί στις εντολές των χρηστών μέσω συνομιλίας, και την έξυπνη διαχείριση φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες, η οποία προσδιορίζει πρόσωπα, αντικείμενα και σκηνές. Οι προσπάθειες της Apple στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης επεκτείνονται επίσης στη βελτίωση του απορρήτου και της ασφάλειας των χρηστών, όπως η επεξεργασία στη συσκευή για προστασία δεδομένων. Μέσω αυτών των εξελίξεων, η Apple στοχεύει να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, διατηρώντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στο απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS