ΑρχικήUpdatesΤώρα μπορείτε να μιλάτε με το Google Gemini χωρίς να το εγκαταστήσετε

Τώρα μπορείτε να μιλάτε με το Google Gemini χωρίς να το εγκαταστήσετε

Το Google Gemini είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, και πλέον μπορείτε να αλληλεπιδράτε μαζί του χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.

google gemini

Το Google Gemini αποκτά τον δικό του λογαριασμό στο X, κάτι που είναι σημαντικό, καθώς ο προηγούμενος εικονικός βοηθός της Google, δεν είχε ποτέ αποκλειστικό λογαριασμό στην πρώην πλατφόρμα Twitter.

Τα πράγματα αλλάζουν, και ο γίγαντας της αναζήτησης προσπαθεί να δώσει στο Gemini την προσοχή που του αξίζει.

Διαβάστε ακόμη: Google Gemini 1.5 Pro: Διαθέσιμο για δημόσιο preview στο Vertex AI

Περίπου δύο μήνες πριν, στο ετήσιο συνέδριο Google I/O, η τεχνητή νοημοσύνη ήταν στο επίκεντρο της παρουσίασης, με τη συντομογραφία να αναφέρεται τουλάχιστον 120 φορές από τη σκηνή. Το Gemini είναι ένας προηγμένος φωνητικός βοηθός που υποστηρίζεται από τα πιο πρόσφατα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLM) της Google και αποτελεί διάδοχο του Google Assistant, αν και προς το παρόν και τα δύο συνυπάρχουν, καθώς ορισμένα χαρακτηριστικά δεν είναι πλήρως συμβατά. Ωστόσο, η συμβατότητα βελτιώνεται και είναι πιθανό ότι το Gemini θα αντικαταστήσει τελικά πλήρως το Google Assistant.

«Είμαστε η ομάδα εφαρμογών Gemini, η εσωτερική σας πηγή για νέα προϊόντα, χρήσιμες συμβουλές, tips και αυθόρμητο ενθουσιασμό», αναφέρει η περιγραφή του λογαριασμού X @GeminiApp.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο αναρτήσεις. Η πρώτη αναφέρει “tap mic” και η δεύτερη είναι ένα σύντομο βίντεο που δηλώνει ότι ο λογαριασμός X θα είναι η “πηγή για τα πιο πρόσφατα νέα, συμβουλές και ενημερώσεις”.

Το Gemini της Google αποκτά περισσότερους από έναν απλό λογαριασμό X. Αν και προς το παρόν το Google Assistant προσφέρει μόνο μία φωνή, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Το Gemini αρχίζει τώρα να εισάγει μια δεύτερη επιλογή φωνής. Αρχικά, η φωνή του Gemini είχε ανδρική φωνή, αλλά πλέον προστίθεται και μια γυναικεία φωνή. Αυτή η ενημέρωση φαίνεται να βρίσκεται σε φάση δοκιμής και δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν και αυτή η αναβάθμιση μπορεί να μην φαίνεται καθοριστική, αποτελεί μια αναγκαία βελτίωση στον τομέα των ψηφιακών βοηθών. Επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τη φωνή του ψηφιακού τους βοηθού, η συνολική εμπειρία χρήσης βελτιώνεται σημαντικά. Η δυνατότητα προσαρμογής είναι πάντα ευπρόσδεκτη, καθώς προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη αλληλεπίδραση στους χρήστες.

google gemini

Δείτε περισσότερα: Google Gemini: Περιορισμοί στα ερωτήματα που σχετίζονται με τις εκλογές

Όταν αυτή η ενημέρωση γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως (το χρονοδιάγραμμα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί), οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τόνο επικοινωνίας του Gemini. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα προστεθούν ακόμη περισσότερες επιλογές φωνής.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS