ΑρχικήGamingΚυκλοφορεί σημαντικό update για το «Fallout: London»

Κυκλοφορεί σημαντικό update για το «Fallout: London»

Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι η Bethesda να κυκλοφορήσει νέο παιχνίδι Fallout, στο μεταξύ όμως, ορισμένοι επιχειρηματίες θαυμαστές έχουν αναλάβει την κυκλοφορία ενός μεγάλου update για το Fallout 4.

Fallout: London

Το «Fallout: London» είναι τώρα διαθέσιμο για δωρεάν λήψη μέσω GOG και είναι συμβατό με την έκδοση Steam του Fallout 4. Ωστόσο, υπάρχει μια προϋπόθεση: θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την έκδοση του παιχνιδιού πριν από την πρόσφατη ενημέρωση επόμενης γενιάς. Μια συμβατή έκδοση επόμενης γενιάς είναι επίσης υπό ανάπτυξη, αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε σχετικά: Το Fallout Έρχεται στην Επόμενη Σεζόν του Fortnite στο PS5, PS4

Από το 2019, το London mod εισάγει μια νέα τοποθεσία και ιστορία στον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, διαθέτοντας πλήρως φωνητικούς χαρακτήρες και 200 διαφορετικές αποστολές. Εκτιμάται ότι προσφέρει περίπου 90 ώρες παιχνιδιού. Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή από τους προγραμματιστές της Team Folon:

“Πιστό στο όνομά του, το Fallout: London εκτυλίσσεται στην καρδιά του Λονδίνου. Από τους βυθισμένους κοινοβουλευτικούς αριστοκράτες έως την αναβίωση των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης σε μια αδίστακτη λατρεία επαναστατών (και όχι μόνο), το Fallout: London ενσωματώνει την ιστορία και την αισθητική της πόλης, προσφέροντας μια αναμφισβήτητη πυρηνική διάσταση στην αγαπημένη αυτή μητρόπολη.

Το mod έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς το Fallout απολαμβάνει μια ιδιαίτερα προνομιακή θέση χάρη στις εξαιρετικές live-action σειρές στο Amazon Prime Video, οι οποίες έχουν ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο νέο παιχνίδι Fallout για έναν παίκτη, η Bethesda μόλις κυκλοφόρησε σημαντικό update για το διαδικτυακό spinoff Fallout 76.

Fallout: London

Διαβάστε ακόμα: Fallout 4: Τέλος στις Ενημερώσεις από τη Bethesda ζητούν οι Φαν

Εν τω μεταξύ, το στούντιο προετοιμάζει την κυκλοφορία του update “Shattered Space” για το Starfield φέτος, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται και σε ένα νέο Elder Scrolls.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS