ΑρχικήUpdatesGoogle Gemini AI: Βελτιώνεται σε ταχύτητα χάρη στην αναβάθμιση Flash

Google Gemini AI: Βελτιώνεται σε ταχύτητα χάρη στην αναβάθμιση Flash

Το chatbot Gemini AI της Google αποκτά τη δυνατότητα να παρέχει ταχύτερες απαντήσεις και να επεξεργάζεται μεγαλύτερο όγκο περιεχομένου, χάρη στην αναβάθμιση σε Gemini 1.5 Flash.

Gemini 1.5 Flash

Με αυτή την αναβάθμιση, οι χρήστες θα παρατηρήσουν “γενικές βελτιώσεις στην ποιότητα και την καθυστέρηση, με ιδιαίτερα αξιοσημείωτες προόδους στη λογική και την κατανόηση της εικόνας”, όπως αναφέρει ο Amar Subramanya, Αντιπρόεδρος Μηχανικής του Gemini, σε μια ανάρτηση στο blog.

Δείτε σχετικά: Τώρα μπορείτε να μιλάτε με το Google Gemini χωρίς να το εγκαταστήσετε

Επιπλέον, το παράθυρο περιβάλλοντος του Gemini—δηλαδή ο όγκος των κομματιών κειμένου που μπορεί να επεξεργαστεί ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης ταυτόχρονα—τετραπλασιάζεται σε 32 χιλιάδες διακριτικά, σύμφωνα με τον Subramanya.

Η έκδοση 1.5 του Flash, η οποία ανακοινώθηκε στο Google I/O τον Μάιο, είναι πλέον διαθέσιμη στη δωρεάν εκδοχή του Gemini για το web και κινητές συσκευές από σήμερα, όπως ενημέρωσε ο Subramanya.

Η Google αποκαλύπτει επίσης άλλες σημαντικές εξελίξεις για το Gemini. Για να σας διευκολύνει στην αναζήτηση τεκμηριωμένων πληροφοριών σχετικά με θέματα που σας απασχολούν, η εταιρεία θα αρχίσει να εμφανίζει συνδέσμους προς σχετικό περιεχόμενο στο Gemini για «προτροπές αναζήτησης δεδομένων» από σήμερα. Αυτούς τους συνδέσμους μπορείτε να τους βρείτε κάνοντας κλικ σε ένα γκρι βέλος στο τέλος κάθε παραγράφου.

gemini flash

Διαβάστε επίσης: Google Gemini 1.5 Pro: Διαθέσιμο για δημόσιο preview στο Vertex AI

Επιπλέον, η Google θα ξεκινήσει τη σταδιακή διάθεση του Gemini μέσω των Google Messages για χρήστες στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελβετία. Η δυνατότητα Gemini για εφήβους θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες «την επόμενη εβδομάδα».

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS