ΑρχικήinetΤο WhatsApp εισάγει ένα νέο εργαλείο επιλογής άλμπουμ

Το WhatsApp εισάγει ένα νέο εργαλείο επιλογής άλμπουμ

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Πρόσφατα, ο Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι η εφαρμογή έχει φτάσει τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καθώς οι αριθμοί των χρηστών συνεχίζουν να αυξάνονται, η Meta διατηρεί τη δυναμική του με ενημερώσεις και νέες δυνατότητες. Και τώρα το WhatsApp φέρνει ένα νέο εργαλείο επιλογής άλμπουμ.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει νέα λειτουργία μεταφοράς αρχείων, παρόμοια με το AirDrop της Apple

WhatsApp εργαλείο επιλογής άλμπουμ

Με την πιο πρόσφατη έκδοση 2.24.16.5 του WhatsApp για Android που είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store, αποκαλύφθηκε η νέα δυνατότητα. Το WhatsApp παρουσιάζει ένα εργαλείο επιλογής άλμπουμ, που σας επιτρέπει να επιλέγετε φωτογραφίες και βίντεο πιο εύκολα.

Ορισμένοι δοκιμαστές beta ετοιμάζονται ήδη να δοκιμάσουν το ανανεωμένο εργαλείο επιλογής άλμπουμ. Ενώ το WhatsApp είχε προηγουμένως μια καρτέλα συλλογής για πρόσβαση σε συγκεκριμένα άλμπουμ, η πιο πρόσφατη ενημέρωση αλλάζει το παιχνίδι αφαιρώντας τις καρτέλες και προσθέτοντας έναν νέο επιλογέα ακριβώς στην προβολή τίτλου άλμπουμ. Αυτός ο επανασχεδιασμός θα πρέπει να βελτιστοποιήσει τον τρόπο περιήγησης στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Δείτε ακόμα: Βιετναμέζοι hacker πίσω από την απάτη του WhatsApp e-challan στην Ινδία

Βασικά, το νέο εργαλείο επιλογής άλμπουμ απλοποιεί τη διεπαφή WhatsApp αντικαθιστώντας τις παλιές καρτέλες της συλλογής. Αντί για μια ακατάστατη οθόνη, έχετε τώρα μια πιο καθαρή προβολή με μια περίληψη των πρόσφατων άλμπουμ σας, διευκολύνοντας την επιλογή φωτογραφιών και βίντεο για κοινή χρήση.

Το νέο μινιμαλιστικό παράθυρο που εμφανίζεται όταν πατάτε έναν τίτλο άλμπουμ κάνει την πλοήγηση πιο ομαλή και δίνει στο φύλλο συλλογής μια πιο κομψή εμφάνιση. Δείχνει επίσης πόσα στοιχεία υπάρχουν σε κάθε άλμπουμ.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, ορισμένοι δοκιμαστές beta δοκιμάζουν ήδη τo νέo εργαλείο επιλογής άλμπουμ χάρη στην πιο πρόσφατη ενημέρωση του WhatsApp beta για Android στο Google Play Store. Αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων φτάνει στο Android

Το WhatsApp είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και να μοιράζονται αρχεία πολυμέσων όπως φωτογραφίες και βίντεο χωρίς κόπο. Με την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι οι συνομιλίες τους είναι ιδιωτικές. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης ομαδικές συνομιλίες, διευκολύνοντας τη σύνδεση με φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους. Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει λειτουργίες όπως φωνητικά μηνύματα, κοινή χρήση εγγράφων και ενημερώσεις κατάστασης, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη. Η διαθεσιμότητά του τόσο σε πλατφόρμες φορητών όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS