ΑρχικήinetΗ Google προσθέτει νέες δυνατότητες σε Gmail και Chat apps

Η Google προσθέτει νέες δυνατότητες σε Gmail και Chat apps

Η Google ανακοίνωσε μια σειρά από νέες λειτουργίες που κυκλοφορούν τώρα στις εφαρμογές Gmail και Chat, ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν περαιτέρω την παραγωγικότητα σε foldable κινητά και tablet Android.

Δείτε επίσης: Το Gmail αποκλείει email του Outlook ως spam

Google Gmail Chat Google

Εάν χρησιμοποιείτε foldable ή tablet Android, θα πρέπει να παρατηρήσετε μια νέα γραμμή μορφοποίησης που βρίσκεται στην οθόνη σύνταξης email μετά την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Gmail. Αυτή η νέα γραμμή μορφοποίησης θα προσφέρει στους χρήστες του Gmail πρόσθετες επιλογές μορφοποίησης, όπως τη δυνατότητα αλλαγής του τύπου γραμματοσειράς και δημιουργίας λίστας με κουκκίδες.

Εκτός αυτού, η Google προσθέτει μια λίστα με χρήσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου στις εφαρμογές Gmail και Chat, στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση πατώντας απλά το ερωτηματικό όταν συνδέετε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο στη συσκευή Android.

Δείτε ακόμα: Tycoon 2FA: Νέα phishing πλατφόρμα παρακάμπτει το 2FA σε Microsoft 365 και Gmail

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Google ενεργοποιεί το Smart Compose σε foldable και tablet Android. Αυτό έγινε αρχικά διαθέσιμο στην εφαρμογή web του Gmail και επιτρέπει στην εφαρμογή να συμπληρώνει έξυπνα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Tο Smart Compose προτείνει κείμενο καθώς πληκτρολογείτε, το οποίο μπορεί να γίνει αποδεκτό σύροντας το γκρι κείμενο ή πατώντας την καρτέλα σε ένα φυσικό πληκτρολόγιο.

Όλες οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις σε Gmail και Chat apps θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμες σε foldable και tablet Android, τουλάχιστον σύμφωνα με την Google. Ο γίγαντας της αναζήτησης λέει ότι η ενημέρωση διατίθεται σε όλους τους πελάτες του Google Workspace, τους μεμονωμένους συνδρομητές του Workspace και τους χρήστες με προσωπικούς λογαριασμούς Google.

Αυτή τη φορά η Google κάνει τις αλλαγές διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από το αν είναι εγγεγραμμένοι στον τομέα Ταχείας ή Προγραμματισμένης κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Gmail: Πώς να αυξήσετε τον χρόνο αναίρεσης αποστολής email;

Το Gmail είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παγκοσμίως, προσφέροντας στους χρήστες του μια αξιόπιστη και εύχρηστη πλατφόρμα για την αποστολή και λήψη email. Προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως τη δυνατότητα κατηγοριοποίησης των μηνυμάτων σε φακέλους, τη χρήση φίλτρων για τη διαχείριση του εισερχόμενου ταχυδρομείου, καθώς και η υποστήριξη προσθηκών που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα της υπηρεσίας. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του Google Drive και άλλων εργαλείων συνεργασίας διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων και την ομαδική εργασία.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS