ΑρχικήHow ToΠώς να αλλάξετε τα χρώματα των εικονιδίων εφαρμογής στο iOS 18

Πώς να αλλάξετε τα χρώματα των εικονιδίων εφαρμογής στο iOS 18

Η επερχόμενη ενημέρωση του iOS 18 έχει κάνει μεγάλη εντύπωση λόγω του Apple Intelligence. Ωστόσο, το iOS 18 περιλαμβάνει επίσης νέα εργαλεία προσαρμογής, όπως η πολυαναμενόμενη δυνατότητα αλλαγής χρώματος των εικονιδίων εφαρμογής στην αρχική οθόνη.

Δείτε επίσης: Το iOS 18 Public Beta φέρνει και επίσημα RCS μηνύματα στο iPhone

iOS 18 εικονίδια εφαρμογής χρώματα

Η προσαρμογή της αρχικής οθόνης δεν είναι εντελώς νέα για το iPhone, αν και το iOS 18 βασίζεται σε αυτήν με αρκετά συναρπαστικούς τρόπους — συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής του χρώματος των εικονιδίων των εφαρμογών σας. Προσθέτει ένα επίπεδο εξατομίκευσης που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμο στο iPhone και είναι πολύ διασκεδαστικό.

Πώς να αλλάξετε τα χρώματα των εικονιδίων εφαρμογής στο iOS 18

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των εικονιδίων στο iOS 18. Αρχικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα εικονίδια να προσαρμόζουν αυτόματα την εμφάνισή τους με βάση την ώρα της ημέρας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε χρώματα στα εικονίδια εφαρμογής  που ταιριάζουν με το στυλ ή τη διάθεσή σας.

Βήμα 1: Για να εισέλθετε στη λειτουργία Edit στο iOS 18, πατήστε παρατεταμένα σε μια κενή περιοχή στην αρχική οθόνη του iPhone σας μέχρι τα εικονίδια να αρχίσουν να κουνιούνται.

Δείτε ακόμα: Το Apple Intelligence θα δημιουργεί Playlist Artwork στο iOS 18

Βήμα 2: Στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο Edit από την επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 3: Επιλέξτε Customize από το μενού Edit.

ios 18

Βήμα 4: Για να προσαρμόσετε τα χρώματα των εικονιδίων ώστε να ταιριάζουν με την ώρα της ημέρας, πατήστε Automatic.

Βήμα 5: Μπορείτε επίσης να πατήσετε Dark ώστε τα εικονίδια να είναι σκοτεινά όλη την ώρα ή Light ώστε να παραμένουν ανοιχτόχρωμα 24/7.

Βήμα 6: Υπάρχει επίσης μια επιλογή Tinted που βρίσκεται δίπλα στο Automatic, Dark και Light. Πατήστε πάνω του για να προσαρμόσετε το χρώμα απόχρωσης για τα εικονίδια εφαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρυθμιστικό για να επιλέξετε το συγκεκριμένο χρώμα και ένα άλλο για να προσαρμόσετε την ένταση της απόχρωσης.

Βήμα 7: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο eyedropper για να προσαρμόσετε τα χρώματα των εικονιδίων του iPhone σας ώστε να ταιριάζουν με ένα χρώμα στο υπάρχον φόντο.

Δείτε επίσης: Με το iOS 18 beta μπορείτε να διατηρήσετε οργανωμένες τις σημειώσεις σας στην εφαρμογή “Notes”

Βήμα 8: Ένας επιπλέον τρόπος για να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του iPhone σας στο iOS 18 είναι να κάνετε τα εικονίδια μεγαλύτερα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας ξανά στη νέα λειτουργία Edit. Από εκεί, κάντε εναλλαγή σε Large.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS