ΑρχικήinetΤο Apple Watch του Sean Elliott ανίχνευσε ακανόνιστο καρδιακό παλμό

Το Apple Watch του Sean Elliott ανίχνευσε ακανόνιστο καρδιακό παλμό

Ο πρώην παίκτης των San Antonio Spurs, Sean Elliott, αισθάνεται ανακούφιση καθώς το Apple Watch του εντόπισε ακανόνιστο καρδιακό παλμό, όπως ανέφερε η σύζυγός του σε ανάρτηση στο Instagram.

apple watch

Η σύζυγος του Sean, Claudia Zapata-Elliott, ανέφερε ότι δεν παρουσίαζε συμπτώματα, όμως το Apple Watch του τον προειδοποίησε για κολπική μαρμαρυγή.

Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια κατάσταση κατά την οποία η καρδιά χτυπά αργά, γρήγορα ή ακανόνιστα, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων. Αυτή η κατάσταση μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch κάλεσε ελικόπτερο και έσωσε τη ζωή ενός σέρφερ

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 6 hours ago

Οι καρδιολόγοι του Methodist Healthcare San Antonio πραγματοποίησαν πολλές εξετάσεις στον Elliott και επανέφεραν τον καρδιακό του ρυθμό με μια διαδικασία που ονομάζεται «καρδιοανάταξη».

«Ευχαριστώ για το δώρο της υγείας, το Apple Watch και το εξαιρετικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης!» δήλωσε η Zapata-Elliott σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η ιστορία του Sean Elliott υπογραμμίζει τη σημασία της τεχνολογίας στη σύγχρονη ιατρική φροντίδα. Ένα smartwatch, όπως το Apple Watch, όχι μόνο παρακολουθεί την καθημερινή δραστηριότητα ενός ατόμου, αλλά και μπορεί να εντοπίσει και δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις υγείας, προειδοποιώντας τους χρήστες να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Αυτές οι καινοτομίες μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες, καθώς η έγκαιρη διάγνωση και παρέμβαση είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόληψη σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Πηγή: ksat.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS