ΑρχικήHow ToΠώς να αποκτήσετε δωρεάν το Photoshop

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Photoshop

Η δωρεάν λήψη του Photoshop δεν είναι τόσο εύκολη όσο ήταν κάποτε, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές τεχνικές που αξίζει να δοκιμάσετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Photoshop και δεν έχετε τα χρήματα για τη συνδρομή. Υπάρχουν επίσης μερικές εξαιρετικές δωρεάν εναλλακτικές λύσεις που αξίζει να εξετάσετε, για την επεξεργασία φωτογραφιών ή εικόνων σε άλλη εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Adobe: Νέες Generative AI δυνατότητες σε Illustrator και Photoshop

Photoshop δωρεάν

Κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμή σας

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν το Photoshop, είναι με τη δωρεάν δοκιμή. Θα χρειαστεί να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, αλλά μπορείτε να την ακυρώσετε πριν λήξει και να απολαύσετε μια πραγματικά δωρεάν δοκιμή.

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο της Adobe και επιλέξτε Έναρξη δωρεάν δοκιμής ή Αγορά τώρα.

Δείτε ακόμα: Η Kate Middleton παραδέχεται το Photoshop στη φωτογραφία με τα παιδιά της

Βήμα 2: Υπάρχουν δύο επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε: Μόνο το Photoshop, με δωρεάν δοκιμή επτά ημερών και χρέωση 23 $/μήνα μετά από αυτό, ή ολόκληρη τη σουίτα εφαρμογών Creative Cloud, η οποία σας προσφέρει Photoshop και 20+ άλλες εφαρμογές της Adobe για 60 $ το μήνα, με επταήμερη δωρεάν δοκιμή.

Βήμα 3: Επιλέξτε εάν θέλετε να συμπεριλάβετε μια συνδρομή στο Adobe Stock (με τη δική της δωρεάν δοκιμή επτά ημερών) και επιλέξτε Προσθήκη ή Όχι, ευχαριστώ.

Βήμα 4: Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και στη συνέχεια, επιλέξτε Έναρξη δωρεάν δοκιμής.

Βήμα 5: Κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Δείτε επίσης: Adobe: Το Generative Fill του Firefly έρχεται στο Photoshop

Βήμα 6: Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Photoshop όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Απλώς προσέξτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν συμπληρωθούν οι επτά ημέρες, εάν δεν θέλετε να πληρώνετε την πρόσβαση. Είναι απίστευτα δύσκολο να αποκτήσετε μια δεύτερη δωρεάν δοκιμή στο Adobe, καθώς παρακολουθεί και καταγράφει όλες τις λήψεις του υπολογιστή σας.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS