ΑρχικήUpdatesGoogle: Λανσάρει τον "Nest Learning Thermostat" 4ης γενιάς

Google: Λανσάρει τον “Nest Learning Thermostat” 4ης γενιάς

Η Google φαίνεται να προετοιμάζεται για την παρουσίαση του τέταρτης γενιάς Nest Learning Thermostat.

Google Nest Learning Thermostat

Πληροφορίες για τον νέο θερμοστάτη διέρρευσαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, και τώρα ο ίδιος leaker έχει δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες στο X, αποκαλύπτοντας ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει προσαρμόσιμη αρχική οθόνη, μια νέα δυνατότητα “Dynamic Farsight” καθώς και μια “borderless” οθόνη.

Δείτε ακόμη:

Οι διαρροές αναφέρουν λεπτομερώς μια “boarderless οθόνη υψηλής ανάλυσης”, η οποία αναμένεται να επιτρέπει στη διεπαφή χρήστη του Nest Learning Thermostat να εκτείνεται σε περιοχές που προηγουμένως καλύπτονταν από ένα μαύρο πλαίσιο στις υφιστάμενες μονάδες τρίτης γενιάς. Επιπλέον, άλλες πληροφορίες αποκαλύπτουν στοιχεία της διεπαφής χρήστη που φαίνονται πολύ πιο κοντά στα άκρα της οθόνης.

Το Dynamic Farsight διέρρευσε, αλλά δεν αποκαλύπτεται πώς λειτουργεί αυτή η νέα δυνατότητα. Το Farsight στα υπάρχοντα μοντέλα Nest επιτρέπει στη συσκευή να ενεργοποιείται όταν πλησιάζετε, προβάλλοντας πληροφορίες όπως ο καιρός, η ώρα ή η θερμοκρασία του δωματίου. Πιστεύουμε ότι η τέταρτη γενιά θα είναι σε θέση να εμφανίζει ένα συνδυασμό πληροφοριών αυτή τη φορά, αντί να περιορίζεται σε συγκεκριμένες επιλογές.

Τα έγγραφα της Google που διέρρευσαν αναφέρουν επίσης τη “φυσική θέρμανση και ψύξη” καθώς και μια προσαρμόσιμη αρχική οθόνη για τον τέταρτης γενιάς θερμοστάτη Nest Learning Thermostat. Ωστόσο, παραμένει ασαφές πώς ακριβώς λειτουργεί η φυσική θέρμανση και ψύξη και πόσο προσαρμόσιμη είναι η νέα αρχική οθόνη.

Ο θερμοστάτης τέταρτης γενιάς Nest Learning Thermostat θα περιλαμβάνει μια οβάλ πλάκα επένδυσης, μαζί με τη συνηθισμένη βάση του θερμοστάτη, μια ατσάλινη πλάκα που βρίσκεται στην πίσω πλευρά και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας δεύτερης γενιάς της Nest. Η Google προσφέρει μια βασική ενσωμάτωση του τρίτης γενιάς Nest Learning Thermostat στην εφαρμογή Google Home. Ωστόσο, το νέο μοντέλο διαθέτει πλήρη διεπαφή χρήστη στην εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις και τα χρονοδιαγράμματα ελέγχου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Nest.

google nest learning thermostat

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν αναφορές για hardware αναβαθμίσεις, εκτός από τις αλλαγές στην οθόνη. Ωστόσο, ελπίζω ότι η Google έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στα εσωτερικά στοιχεία μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Οι τρίτης γενιάς θερμοστάτες Nest Learning είναι γνωστοί για τα προβλήματα που έχουν με το chip Wi-Fi, καθώς πολλές μονάδες καταρρέουν και απαιτούν αντικατάσταση.

Ο leaker αναφέρει, ότι το νέο μοντέλο τέταρτης γενιάς θα κοστίζει 279 (~257€), καθιστώντας το τον πιο ακριβό θερμοστάτη Nest μέχρι σήμερα. Οι νέοι αισθητήρες θερμοκρασίας Nest θα έχουν τιμή 39 $ (~36€) ο ένας ή 99 $ (~91€) οι τρεις. Αναμένονται επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας και τιμές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “made by Google” που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS