ΑρχικήGamingΟι Subnautica Devs προσθέτουν συνεχώς sequel screenshot στο original

Οι Subnautica Devs προσθέτουν συνεχώς sequel screenshot στο original

Ο Dev του Subnautica, Unknown Worlds πρόσφατα πρόσθεσε screenshots στο Original Subnautica για το επερχόμενο sequel του παιχνιδιού Subnautica 2. Με αυτόν τον πονηρό τρόπο ο developer φαίνεται ότι έχει προσθέσει στιγμιότυπα από το sequel στο αρχικό παιχνίδι, σαν κάποιο κακόβουλο θαλάσσιο πλάσμα.

Αφού εξέλιξαν εκείνη την τρομερή μεμβράνη που τους επιτρέπει να βλέπουν καλύτερα κάτω από τη θάλασσα, οι θαυμαστές παρατήρησαν γρήγορα κάποιες προσθήκες στη βάση δεδομένων του παιχνιδιού (ευχαριστούμε, Eurogamer). Στη συνέχεια, όμως επιβεβαιώθηκε από τους Moderators του subreddit του Subnautica ότι πρόκειται για το επερχόμενο sequel και όχι για fan-made mods.

Subnautica sequel

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μόνο 2 screenshots για το επερχόμενο sequel του Subnautica, με τους παίκτες να προσπαθούν να ανακαλύψουν χρόνο κάψουλες και περισσότερες πληροφορίες .

Το Subnautica είναι ένα επιτυχημένο indie παιχνίδι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2018. Είναι ένα παιχνίδι δράσης και επιβίωσης Open-World αναπτυγμένο από τους Unknown Worlds. Ο παίκτης ως ο μόνος επιζώντας μετά τη συντριβή του διαστημοπλοίου του, προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα έναν ξένο πλανήτη ο οποίος αποτελείται μόνο από ωκεανό, εξερευνώντας το βυθό του.

subnautica 2

Σύμφωνα με το post των developers, το Subnautica 2 πρόκειται να είναι Live-Service. Το οποίο αρχικά, ανησύχησε τους θαμαστές του παιχνιδιού. Οι Developers, ωστόσο, ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για live-service παιχνίδι που θα λαμβάνει συχνά ενημερώσεις για πολλά χρονιά όπως έκανε το Original παιχνίδι. Επομένως, το Subnautica 2 δεν θα περιλαμβάνει battle passes, συνδρομές και seasonal passes, το οποίο ανακούφισε τους παίκτες.

Το παιχνίδι θα παραμείνει ως singleplayer ή co-op και οι developers έχουν επιβεβαιώσει πως δεν θα υπάρξει multiplayer. Με το co-op να είναι ένας προαιρετικός τρόπος να παίξει ο παίκτης.

Η κυκλοφορία του Subnautica 2 δεν θα πραγματοποιηθεί το 2024, όμως οι Developers πρόκειται να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες αργότερα μέσα στην χρονιά.

Δείτε επίσης: Κυκλοφορεί σημαντικό update για το «Fallout: London»

Πηγή: www.pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS