ΑρχικήGamingThe First Descendant: Τι αλλαγές φέρνει το 1.0.5 Patch;

The First Descendant: Τι αλλαγές φέρνει το 1.0.5 Patch;

Κυκλοφόρησε το Patch 1.0.5 του παιχνιδιού The First Descendant, φέρνοντας δύο νέους playable  χαρακτήρες (Luna and Ultimate Valby), ένα νέο hard Void Intercept battle (Gluttony), ένα νέο module (Arche Concretion) και το νέο Ultimate όπλο (Peace Maker).

Το The First Descendant είναι ένα δυναμικό free-to-play co-op 3rd Person looter shooter. Κληρονομώντας τη δύναμη των προγόνων, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των Descendants και πολεμούν για την επιβίωση της ανθρωπότητας, αντιμετωπίζοντας τεράστια τέρατα.

The First Descendant patch

Το patch 1.0.5 αυτό περιλαμβάνει επίσης, διάφορες γενικές αλλαγές στο The First Descendant. Όπως, οι παίκτες, δεν θα μπορούν να εξοπλίζουν και να αφαιρούν modules ή να αλλάξουν τα loadouts κατά τη διάρκεια Intercepts και Infiltrations. Οι παίκτες θα μπορούν να μαζεύουν όλα Lost and Found αντικείμενα ταυτόχρονα. Θα υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για την απενεργοποίηση της camera shake off. Mε την ενημέρωση αυτή θα υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης consumables. Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν κάνουν favorite αντικείμενα, με τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε presets (προεπιλογές) να γίνονται αυτομάτως αγαπημένα.

Η περιοχή δηλητηρίασης του Frenya Room 0 αυξήθηκε από 4 μέτρα σε 7 μέτρα. Η μέγιστη κλίμακα των δεξιοτήτων του Valby αυξήθηκε από 200% σε 250%. Η μέγιστη κλίμακα των δεξιοτήτων της Blaire αυξήθηκε από 200% σε 250%. Η μονάδα Glacial Cloud της Viessa δεν έχει πλέον καθυστέρηση πριν από την καταιγίδα χιονιού.

The First Descendant 1.0.5

Στη συνέχεια, το patch 1.0.5 του The First Descendant επίσης φέρνει αλλαγές και στο gameplay όπως, την αύξηση κατά 700% του Drop Rate των void shards από τα Special Operations. Μειωμένο Knockback distance από τις παγίδες. Το immunity sphere Health των τεράτων θα κλιμακώνεται λιγότερο από τον αριθμό των παικτών.

Τέλος, αν και αυτό δεν έχει γίνει ακόμη στο τρέχον patch, η Nexon έχει απαντήσει σε παράπονα, όπως αυτό σχετικά με τον περιορισμένο πλουραλισμό στο endgame λόγω της πολικότητας των slots, και έχει σχέδια για αλλαγές στο μέλλον. Επιπλέον, συζητούν για ένα είδος συστήματος “εγγυημένης πτώσης” για να αποφευχθεί η απογοήτευση από τις χαμηλές πιθανότητες. Δεν έχουν δώσει πολλές λεπτομέρειες, αν και αναγνωρίζουν ότι οι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με ορισμένες πτυχές του τρέχοντος συστήματος. Και τα δύο αυτά θέματα, καθώς και μερικά ακόμη, βρίσκονται υπό επεξεργασία για τις σεζόν 1 και 2.

Δείτε επίσης: Η Warner Bros. αποκτά το στούντιο «MultiVersus»

Πηγή: www.forbes.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS