ΑρχικήinetΟ Βοηθός AI του WhatsApp μπορεί σύντομα να προσφέρει συνομιλία

Ο Βοηθός AI του WhatsApp μπορεί σύντομα να προσφέρει συνομιλία

Πρόσφατα, το Meta AI, ο δωρεάν βοηθός τεχνητής νοημοσύνης του τεχνολογικού γίγαντα που διατίθεται στις εφαρμογές του – Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp – έχει κυκλοφορήσει ευρύτερα σε όλο τον κόσμο. Τώρα, φαίνεται ότι η Meta εργάζεται σε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το βοηθό AI, ειδικά στο WhatsApp.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp ξεκινά να δοκιμάζει εφέ κλήσεων και φίλτρα AR

βοηθός AI WhatsApp

Η πιο πρόσφατη έκδοση beta του WhatsApp για Android (έκδοση 2.24.16.10), τώρα στο Google Play Store, αποκαλύπτει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να στέλνετε φωνητικά μηνύματα απευθείας στο Meta AI.

Αυτήν τη στιγμή, μόνο λίγοι δοκιμαστές beta με την πιο πρόσφατη έκδοση beta του WhatsApp για Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία για να στείλουν φωνητικά μηνύματα στο Meta AI. Αλλά περισσότεροι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αυτό τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης, ένα νέο κουμπί για την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων έχει προστεθεί στη διεπαφή συνομιλίας. Αυτό επιτρέπει στους δοκιμαστές beta του WhatsApp να επικοινωνούν εύκολα με το βοηθό AI χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές, μια εύχρηστη αναβάθμιση από τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις μόνο με κείμενο.

Δείτε ακόμα: Σενάρια Python και PHP εκτελούνται απροειδοποίητα λόγω σφάλματος στο WhatsApp

Η προσθήκη της επιλογής συνομιλίας με το Meta AI είναι μια έξυπνη κίνηση, ειδικά επειδή τα ανταγωνιστικά chatbot AI όπως το ChatGPT και το Gemini της Google προσφέρουν ήδη παρόμοιες δυνατότητες. Είναι μια εύχρηστη προσθήκη που επιταχύνει την επικοινωνία γιατί η ομιλία είναι συνήθως πιο γρήγορη από την πληκτρολόγηση.

Νέοι τρόποι αλληλεπίδρασης με το Βοηθό AI στο WhatsApp

Πρόσφατα, η Meta επέκτεινε τις γλώσσες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Meta AI, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές εάν όλες αυτές θα υποστηρίζουν τη φωνητική επικοινωνία.

Τον τελευταίο καιρό, η Meta και άλλοι τεχνολογικοί γίγαντες καταδύονται βαθιά στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, παρουσιάζοντας συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Ωστόσο, καθώς αυτές οι εταιρείες προχωρούν, υπάρχουν αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύουν τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης τους και χειρίζονται τα δεδομένα των χρηστών. Ευτυχώς, οι ρυθμιστικές αρχές αρχίζουν να το προσέχουν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει νέα λειτουργία μεταφοράς αρχείων, παρόμοια με το AirDrop της Apple

Πρόσφατα, οι αρχές από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσαν μια κοινή δήλωση που περιγράφει νέους κανόνες για τη διατήρηση του ανταγωνισμού της τεχνητής νοημοσύνης δίκαιο και την προστασία των καταναλωτών.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS