ΑρχικήUpdatesΤο Twitter (X) app εξαφανίστηκε από το MacOS App Store

Το Twitter (X) app εξαφανίστηκε από το MacOS App Store

Η εφαρμογή Twitter (γνώστη και ως X) για τα MacOS δεν είναι πλέον διαθέσιμη για εγκατάσταση από το Mac App Store.

Σύμφωνα με το post που δημοσιεύτηκε στο Twitter (X) από τον developer Vedant, η MacOS εφαρμογή δεν είναι πλέον προσβάσιμη για εγκατάσταση στο App Store του MacOS. Με το URL που κάποτε οδηγούσε στην σελίδα, πλέον να μην λειτουργεί. Αντίθετα, το URL εμφανίζει ένα pop-up μήνυμα πως η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη για εγκατάσταση. Με αποτέλεσμα, νέοι χρήστες να μην μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στα Mac τους μέσω το MacOS App Store.

MacOS Twitter (X) App Store

Μετά την αλλαγή αυτή από τους developers του Twitter (X), χρήστες οι οποίοι είχαν εγκατεστημένο το Twitter στο Mac τους, αναφέρουν ότι μπορούν ακόμη να την χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Με την λειτουργικότητα του MacOS Twitter (X) να μην έχει επηρεαστεί.

Twitter (X)

Οι χρήστες του MacOS έχουν τώρα δύο επιλογές. Η πρώτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσουν την Web browser εκδοχή του Twitter (X). Ενώ η δεύτερη επιλογή είναι η χρήση της έκδοσης του iPad στα Mac τα οποία που έχουν την δυνατότητα να την υποστηρίξουν.

Η εφαρμογή του MacOS Twitter (X) iPad λειτουργεί μόνο με τους επεξεργαστές της Apple Silicon, όπως τα τσιπ της σειράς Apple M. Οπότε οι χρήστες με παλαιότερα Mac που δεν περιλαμβάνουν το chip της σειράς, δεν θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την iPad εφαρμογή του Twitter (X). Και θα αναγκαστούν βασιστούν στην Web browser εκδοχή.

Ένας χρήστης που χρησιμοποίησε την έκδοσή της εφαρμογής του iPad ανέφερε και προειδοποίησε στο Reddit, ότι μετά την χρήση του ότι ο λογαριασμός του ανεστάλη.

Τέλος, το Twitter (X) του MacOS δεν είχε υποστεί ενημέρωση για πάνω από έναν χρόνο. Επομένως, δεν είχε ποτέ μετονομαστεί σε X με το re-branding του Elon Musk.

Πηγή: techcrunch.com

Δείτε επίσης: Apple: Επενδύει περισσότερο στο AI, αλλά υστερεί συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS