ΑρχικήinetGoogle Photos Memories: Διευκολύνει την επεξεργασία παλιών φωτογραφιών

Google Photos Memories: Διευκολύνει την επεξεργασία παλιών φωτογραφιών

Η Google προσθέτει τακτικά νέες λειτουργίες στο Google Photos, παρέχοντάς σας περισσότερους τρόπους επεξεργασίας και κοινής χρήσης των αγαπημένων σας φωτογραφιών. Για παράδειγμα, μόλις πρόσφατα, ο τεχνολογικός γίγαντας άρχισε να αναπτύσσει μια δυνατότητα αυτόματης βελτίωσης των φωτογραφιών πριν από την κοινή χρήση. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο – το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο του Google Photos λαμβάνει επίσης μια ενημέρωση διεπαφής χρήστη. Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται σε έναν απλούστερο τρόπο επεξεργασίας των παλαιότερων φωτογραφιών στο Memories του Google Photos.

Δείτε επίσης: “My Week”, η λειτουργία τύπου Instagram Story του Google Photos

Google Photos Memories

Το Google Photos μπορεί να διευκολύνει την επεξεργασία παλιών φωτογραφιών

Ένα πρόσφατο teardown της εφαρμογής Google Photos (έκδοση 6.93) υποδηλώνει ότι η Google ενδέχεται να προσθέσει ένα κουμπί επεξεργασίας στις φωτογραφίες στο Memories. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να επεξεργαστείτε μια εικόνα που μόλις είδατε στo Memories, θα μπορούσατε να το κάνετε εύκολα πατώντας το εικονίδιο Επεξεργασία εκεί.

Αυτός είναι πολύ πιο απλός από τον τρέχοντα τρόπο, όπου πρέπει να πατήσετε το μενού με τις τρεις κουκκίδες, να επιλέξετε “Προβολή ημέρας“, να μετακινηθείτε στο χρονοδιάγραμμά σας για να βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε και στη συνέχεια, να πατήσετε το εικονίδιο Επεξεργασία.

Δείτε ακόμα: Το Google Photos μπορεί να προσθέσει αυτόματα κινηματογραφικά εφέ στα βίντεό σας

Πατώντας το εικονίδιο θα μεταβείτε στο γνωστό μενού επεξεργασίας με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες σας στο Memories του Google Photos. Αυτή η νέα δυνατότητα θα μπορούσε να εξοικονομήσει πολύ χρόνο εάν κοινοποιείτε συχνά παλιές φωτογραφίες.

Μπορεί επίσης να αποδειχθεί εξαιρετικά εύχρηστη προσθήκη εάν θέλετε να εφαρμόσετε γρήγορα λειτουργίες επεξεργασίας AI, όπως το Magic Editor ή το Magic Eraser, σε παλαιότερες εικόνες.

Δείτε επίσης: Google Photos: Πώς να δημιουργήσετε κοινόχρηστα άλμπουμ

Προφανώς, το Google Photos προετοιμάζει ορισμένες νέες δυνατότητες που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις!

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS