ΑρχικήinetΗ αναστολή του λογαριασμού σας από το YouTube περιορίζεται

Η αναστολή του λογαριασμού σας από το YouTube περιορίζεται

Το YouTube είναι γνωστό για την αυστηρή προσέγγισή του στον χειρισμό λογαριασμών που παραβιάζουν τις πολιτικές του, συχνά προχωρώντας σε αναστολή πριν λάβει τις κατάλληλες εξηγήσεις. Ωστόσο τώρα, η Google κυκλοφορεί ορισμένες φιλικές προς τους δημιουργούς ενημερώσεις για τον τρόπο διαχείρισης των αναστολών!

Δείτε επίσης: Apple, NVIDIA και Anthropic χρησιμοποίησαν βίντεο του Youtube παράνομα για εκπαίδευση AI

YouTube αναστολή

Αυτό οφείλεται στις αλλαγές στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube (YPP), το οποίο είναι απαραίτητο για τους δημιουργούς που βασίζονται στα βίντεό τους για εισόδημα. Το να είστε μέλος του YPP είναι ζωτικής σημασίας, επομένως μπορείτε να φανταστείτε πώς η αναστολή του λογαριασμού σας, μπορεί να είναι μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για το εγώ σας, αλλά και για το πορτοφόλι σας.

Το YouTube είναι γνωστό για την ταχεία αναστολή των λογαριασμών και μόνο τότε επιτρέπει στους δημιουργούς να ασκήσουν έφεση (αν πιστεύουν ότι η απόφαση ήταν άδικη και η δικαιοσύνη είναι με το μέρος τους). Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως γίνονται καλύτερα. Από εδώ και στο εξής, σε ορισμένες περιπτώσεις, η Google θα δίνει στους δημιουργούς την ευκαιρία να υποβάλουν ένσταση πριν αναστείλουν τους λογαριασμούς τους.

Δείτε ακόμα: Τα YouTube Music και Amazon Music έρχονται στα EVs της Tesla

Αυτή η αλλαγή είναι πολύ λογική, ειδικά για μικρές ή ασαφείς παραβιάσεις πολιτικής. Σημαίνει ότι οι δημιουργοί δεν θα χάνουν άσκοπα το εισόδημά τους όσο μία κατάσταση προσπαθεί να ξεκαθαρίσει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, αυτή η νέα προσέγγιση θα ισχύει αρχικά για “ορισμένες παραβιάσεις πολιτικής“, αλλά ενδέχεται να εξακολουθήσουν να επιβάλλονται άμεσες αναστολές για σοβαρά ζητήματα.

Σίγουρα μπορεί να ακούγεται σαν κάτι ασήμαντο, αλλά είναι καλύτερα να μην γίνει αναστολή του YouTube λογαριασμoύ σας και μόνο τότε να μάθετε ότι μια γρήγορη ένσταση διευθέτησε την κατάσταση. Είναι μια μικρή νίκη, αλλά μια νίκη ούτως ή άλλως.

Δείτε επίσης: Το YouTube εισάγει τη λειτουργία σταθερής έντασης ήχου σε Android και Google TV

Η Google ανέφερε επίσης ότι αυτή η διαδικασία πρώιμης ένστασης δεν θα είναι διαθέσιμη για όλες τις αναστολές αρχικά, αλλά σχεδιάζει να την επεκτείνει με την πάροδο του χρόνου. Ο χρόνος θα δείξει ποιοι τύποι παραβάσεων θα συμπεριληφθούν ή εάν σταδιακά θα διατίθενται σε περισσότερους δημιουργούς.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS